“TÜRKOĞLU’NDA YAŞAM” BAŞLIKLI RESİM SERGİSİ YARI AÇILIYOR

BAŞKAN OKUMUŞ, İLÇEMİZİ SANAT ESERLERİ İLE GÜN YÜZÜNE ÇIKARTACAĞIZ

“TÜRKOĞLU’NDA YAŞAM” BAŞLIKLI RESİM SERGİSİ YARI AÇILIYOR














“TÜRKOĞLU’NDA YAŞAM” BAŞLIKLI RESİM SERGİSİ YARI AÇILIYOR
BAŞKAN OKUMUŞ, İLÇEMİZİ SANAT ESERLERİ İLE GÜN YÜZÜNE ÇIKARTACAĞIZ




Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında güzel çalışmalara imza atan Türkoğlu Belediyesi yeni bir sanat çalışması daha başlattı.  Türkoğlu Belediyesi tarafından yöredeki kültürel değerleri ön plana çıkaracak resimlerden oluşan sergi çalışması 02 Şubat 2016 Salı günü Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Giriş Salonunda sergilenmeye hazırlanıyor.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yaptığı açıklamada “Yöremizin kültürel değerlerini ön plana çıkartan resimlerden oluşan bir sergiyle Ressam Mehmet Akif Orçan tarafından yapılan resimlerin açılışına tüm halkımızı davet diyoruz. Yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalıştığımız 14 özgün baskı resim,41 suluboya ve 14 yağlı boya resim çalışmalarıyla Türkoğlu ilçemizi sanat eserlerimizle gün ışığına çıkartacağız.

Türkoğlu ilçemizi, Mahallelerini,Sağlık Ovasını (Gavur Gölü), doğasını, değirmen parkından, aile bireylerin günlük ve sosyal yaşamdan izlerini renk anlatımıyla görücüye çıkartıyoruz. Güzel sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Mehmet Akif Orçan’ın katkıları ile Türkoğlu Belediyemiz tarafından 02 Şubat 2016 Salı günü saat 13:00 de açılacak olan  resim sergisi 09 Şubat2016 Salı gününe kadar devam edecek olup, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Giriş Salonunda ev sahipliğini yapacağız.” ,diyerek tüm halkımızı sergiye davet etti.

Ressam Mehmet Akif Orçan ise konuşmasında : “Çalışmalarımda desteğini esirgemeyen Türkoğlu Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş’a,sanatçı dostlarıma, mesai arkadaşlarıma ve etkinliğimize katkı sağlayan Uzman & Bilir Dağıtım’a buradan teşekkür ediyorum.”dedi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER