TÜRKOĞLU BELEDİYE BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Belediye hizmet binasının açılış töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, “Seçim meydanlarındaki sloganımız; istikrar sürsün; Türkiye büyüsündü. Türkiye böyle hizmetlerle büyüsün, kalkınsın. İstikrar sürdükçe nelerin olabileceğini gösteren bir hizmetin, bir binanın açılışında biraradayız. Bizim iktidarımız sadece bina ile bahçe ile yolla öğünecek değil. Diğer alanlarda da önemli işler yapılmaktadır. AK Parti iktidarı sonrasında eskilerin Eloğlu olarak bildikleri bu yer gerçekten Türkoğlu oldu. Benim Adalet Bakan Yardımcılığı dönemimde en büyük yatırımı buraya aldık."

TÜRKOĞLU BELEDİYE BİNASI TÖRENLE AÇILDI

 TÜRKOĞLU BELEDİYE BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde 14 ay gibi kısa zamanda yapımı tamamlanan ve geçen günlerde hizmete sunulan Belediye yeni hizmet binasının açılış töreni bugün gerçekleştirildi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, törende yaptığı konuşmada şunları ifade etti:


“Yaklaşık 14 ay önce inşaatına başladığımız ve Selçuklu motiflerinin yanında modern bir şekilde dizayn edilen yeni hizmet binamız hayırlı olsun ve Cenab-ı Allah bizlere burada da hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin. Türkoğlu’na her gelişinizde bir şeylerin değiştiğini göreceğinizi söylemiştik. Allah’a şükür bu sözümüzü gün be gün yerine getirmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye eski hizmet binamızın bulunduğu bölgede devasa bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz.


Türkoğlumuza bir kent meydanı kazandıracağız. Buradaki kentsel dönüşüm kapsamında 90 işyerini yıkarak, gelecek sene bugünlerde oranın da açılışını inşallah yapacağız. Şu anda Türkiye’nin en büyük lojistik köyü ve Türkiye’nin 3. en büyük cezaevi kompleksi ilçemize yapılıyor. 5 bin kapasiteli ve bin 100 personeli olacak. Bu kompleksin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan dönemin Adalet Bakan Yardımcısı, Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak beye çok teşekkür ediyoruz. Hızlı büyümenin yanında sorunlarımız da yok değil. İnşallah bunları da sizlerin destek ve gayretleri ile bir bir aşacağımıza inanıyoruz. Belediye binamızın yanına Kaymakamlık binamızı da yapacağız. Burası Kamu Külliyesi olacak. 5 dönümlük bir alanda adliye binamızı da yapacağız inşallah. Eğitim yatırımları da devam ediyor. Her alanda kalkınan bir Türkoğlu için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel günümüzde sevinç ve mutluluğumuza ortak olduğunuz için, buraya teşrifleriniz için teşekkür ediyoruz.”



MEHTER EKİBİNDEN MİNİ KOINSER

Başkan Osman Okumuş’un konuşmasını tamamlamasının ardından Mehter Takımının konserine geçildi.

Törende konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise;


“Türkoğlumuza yakışır bir bina kazandırdığı için Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman beyi tebrik ediyoruz. Biz de Büyükşehir olarak Türkoğlumuzun daha gelişmesi ve günden güne daha güzel bir çehreye kavuşması için gece-gündüz çalışıyoruz. Türkoğlu’nda çok güzel gelişmeler var. Birkaç yıl sonra buranın çehresinin tümden değişeceğine inanıyoruz. Bu hizmetleri yapmamızdaki en büyük güç istikrardır. İstikrar sürecek Türkiye büyüyecek. Kahramanmaraş ve Türkoğlu ilçemiz de bu gelişim ve değişimden payını alacaktır. Güzel hizmetlere vesile olması dileği ile yeni hizmet binası hayırlı olsun” diye konuştu.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan da yaptığı konuşmada; “Türkoğlu ilçemize kazandırılan bu güzel eserde emeği olanları can-ı yürekten tebrik ediyorum. Merkezi idarenin yanında yerel yönetimler de yatırım ve hizmetlerine devam ediyor. Hayırlı olsun.” dedi.



İSTİKRAR SÜRSÜN, TÜRKİYE BÜYÜSÜN

Törende son olarak konuşan Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak ise şunları kaydetti: “Seçim meydanlarındaki sloganımız; istikrar sürsün; Türkiye büyüsündü. Türkiye böyle hizmetlerle büyüsün, kalkınsın. İstikrar sürdükçe nelerin olabileceğini gösteren bir hizmetin, bir binanın açılışında biraradayız. Bizim iktidarımız sadece bina ile bahçe ile yolla öğünecek değil. Diğer alanlarda da önemli işler yapılmaktadır. AK Parti iktidarı sonrasında eskilerin Eloğlu olarak bildikleri bu yer gerçekten Türkoğlu oldu. Benim Adalet Bakan Yardımcılığı dönemimde en büyük yatırımı buraya aldık. Elbette cezaevi ile öğünülmez, temeli atılmaz ve açılışı da yapılmaz. Allah kimseyi buraya düşürmesin ve sonsuza kadar da boş kalsın ama bir de vakıa var. 5 bin insanın ziyaretçilerinin buraya haftada bir geldiklerini düşünürseniz burası nasıl hareketlenir. Türkiye’nin geleceğinin sigortasının Millet olduğunu 15 Temmuz’da tün dünya gördü. Bizler de önce Allah’a sonra da siz kıymetli milletimize güvenerek hizmete devam edeceğiz. Ecdadımızın motiflerini taşıyan bu güzel binayı Türkoğlu ilçemize kazandıran Osman Okumuş başkan ve ekibini kutluyorum. Belediye yeni hizmet binası hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”


Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Milli Eğitim eski Bakanı Mehmet Sağlam’a günün anısına hediyelerin sunulmasının ardından inşaatın yüklenici firması Tarhan İnşaat firması yönetim kurulu başkanı Ekrem Tarhan’a da bir plaket verildi.

Yapılan duanın ardından ve eski Bakan Sağlam’ın kısa konuşmasının ardından binanın açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve binanın gezilmesi ile tören tamamlandı.

Törene; Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın yanı sıra, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, AK Partili yöneticiler, davetliler ve vatandaşlar katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2016, 05:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER