ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OTULULACAK

SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, "Yarın Cuma namazı vaazı öncesinde bu emsalsiz milli mücadele hareketinin başlangıç yeri olan Merkez Ulu Camii’de mevlid okutulacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.”

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OTULULACAK
 ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD OTULULACAK

Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Karagöz, vatanımız için şehit düşen vatandaşlarımıza vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemek amacıyla yanı Ulu Camide Cuma namazı vaazi öncesi mevlid okutulacağını söyledi.

Mevld’e tüm vatandaşların davetli olduğunu belirten, Karagöz, “Bilindiği üzere, ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylar sebebiyle birçok vatandaşımız şehadet şerbetini içmiş ve aziz vatanımız uğruna şehit düşmüştür.

Kahramanmaraş Kalemizden şanlı bayrağımızın indirilmesi olayından sonra Ulu Camii’de Rıdvan Hoca’nın “Kalesinde bayrağı dalgalanmayan ülkede cuma namazı kılınmaz!” sözü üzerine büyük bir manevi patlamayla aziz milletimiz kalemizin burcunda şanlı bayrağımızın yeniden dalgalanmasını sağlamıştır. İşte bugün de aynı hain eller ülkemizin hürriyetine kast etmekte ve şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasını engellemeye çalışmaktadır.

Bu itibarla, ülkemizin neredeyse tamamına hitap eden Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak vatanımız için şehit düşen vatandaşlarımıza manevi vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemek amacıyla, 23/12/2016 tarihinde Cuma namazı vaazı öncesinde bu emsalsiz milli mücadele hareketinin başlangıç yeri olan Merkez Ulu Camii’de mevlid okutulacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.”

 

                                                                                                                             

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER