ŞAMPİYONLARDAN MÜDÜR ALKAN'A ZİYARET

DEMİRCİ ORTAOKULU MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESUT ALKAN’I ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYONLARDAN MÜDÜR ALKAN'A ZİYARET
Dört Ayrı Alanda İl Birincisi Olan Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan’ı ziyaret etti
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak yürüttüğü Okul Sporları kapsamında Kahramanmaraş İlinde yapılan Küçük Kızlar Hentbol, Küçük Erkekler Hentbol, Yıldız Kızlar Hentbol, Yıldız Kızlar Atletizm(Kros), mücadelelerine Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulunun  il birincisi olarak müsabakalara damga vuran şampiyonları, Milli Eğitim Müdürü Mesut ALKAN´ ı ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Mesut ALKAN göstermiş oldukları üstün performans ile katıldıkları tüm kategorilerde il şampiyonu olarak Türkiye Grup müsabakalarında  Kahramanmaraş’ımızı temsil etme hakkı kazanan şampiyon sporcuları başarılarından dolayı tek tek kutladı.

Şampiyon sporcularımızın ortak görüşü ise şöyle; Kahramanmaraş’ta yapılan müsabakalarda gösterdiğimiz üstün performans ile katıldığımız tüm dallarda şampiyon olduk. Spor sayesinde ders başarımız artmakta kolay kolay pes etmemeyi mücadeleci olmayı öğreniyoruz. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün: ‘’Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’’ sözü gibi zeki olmayı, çevik olmayı ve ahlaki değerlerimizi korumayı hedef ediniyoruz. Bizleri başarıya giden bu yolda destekleyen Kahramanmaraş Valiliğine, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğüne, okul müdürümüz ve idarecilerimize, okul öğretmenlerimize, okul arkadaşlarımıza, beden eğitimi öğretmenimize ve bizlere her zaman destek olan ailelerimize teşekkür ederiz.
Okul Müdürü Ejder Karadana ise öğrencilerimizin başarıları bizleri mutlu etmektedir. Tost yiyip test çözen olması beklenen çocuklarımızın şimdiden sağlıklı bir geleceğe sahip olacaklarını görüyorum dedi.
Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ejder Nacaroğlu bu başarılarının kolay kazanılmadığını öğrencilerinin okul zamanı dışında kalan vakitlerini spor yaparak değerlendirdiğini ve öğrencilerinin spor ve derse gereken önemi vererek her iki alanda da ellerinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi. Spor sayesinde öğrencilerinde fair play duygusu, arkadaşlık sevgisi, pes etmeme duygusunun geliştiğini ders başarılarının arttığını ve hiçbir başarının tesadüf olmadığını yakalanan bu başarının çok çalışarak kazanıldığını öğrencilerinin daha iyisini yapacak güçlerinin ve inançlarının olduğunu söyledi.
Bizlerde başarıya giden bu yolda Kahramanmaraş Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulunun Altın Sporcularına Türkiye Grup, Yarı Final ve Türkiye Şampiyonası yolunda başarılar dileriz.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
E.K
E.K - 1 yıl Önce

Tarihe not düşmek işte böyle olsa gerek E.K.

SIRADAKİ HABER