RENKTAŞLAR BİRBİRİNİ ÜZMEDİ 1-1

KAHRAMANMARAŞSPOR LİGİN İLK YARISININ SON SIRADA TAMAMLADI

RENKTAŞLAR BİRBİRİNİ ÜZMEDİ 1-1

STAD: HANEFİ MAHÇİÇEK
HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu **  Engin Erdem ** Recep Yıldırım **
KAHRAMANMARAŞSPOR: Ersel Çetinkaya **, Zafer Özden**, Aytaç Deniz **, Şamil Ünal **, (Dk. 46 Aydın **) Mert Er Estik **, Gökhan Durmuş **, (Dk. 46 Sinan **) Berat Çetinkaya **,  İrfan Başaran **, Serkan Özsoy **, Ganıyu Bolajo Osenı **, Cumhur Yılmaztürk **
Yedekler
Mehmet Ali Tunç,  Fahrettin Bıyıklı, Onur Berber,  Adem Aydın, Şahinali Terzi, Sadi Karaduman, Sinan Turan,
Teknik Sorumlu
Orhan Şerit
SAMSUNSPOR:   Soner Şahin ***, Cemil Adıcan ***, Fatih Kılıçkaya ***, Adnan Güngör **, Musa Aydın ***, (Serkan dk. 80 x), Musa Sinan Yılmazer ***,  (Murat dk. 72 x),  Amınu Umar **, Canberk Aydın **, Şaban Özel **,  Arif Şahin **,  (Ekigha dk. 58 x), Eldın *** Adılovıc ***
Yedekler
Atilla Özmen, Erdem Şen,  Serkan Çalık,  Ehıosun Ekıgho,  Taha Yalçıner,  Murat Akyüz , Ahmet Burak Solakel
Teknik Sorumlu
Hüseyin Kalpar
GOLLER:   Dk 50 Adem (Kahramanmaraşspor) Dk 32 Musa (Samsunspor)
SARI KARTLAR:
 İrfan, Aytaç, Mert Er, Cumhur (Kahramanmaraşspor), Canberk, Arif, Cemil, Murat (Samsunspor)

PTT 1. Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren ilimiz takımı Kahramanmaraşspor lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve son iki haftayı galibiyetle kapayan Samsunspor'la Hanefi Mahçiçek Stadında karşı karşıya geldi.
Karşılaşma konuk ekip Samsunspor'un vuruşu ile başladı. Maçın  ilk dakikaları her iki takımda da pas hataları ile geçti. Karşılaşmanın ilk 17 dakikasında her hangi bir kay değer pozisyon yaşanmazken  Kahramanmaraşspor'lu taraftarlar maçın orta hakeminin verdiği bazı kararları protesto etti. Karşılaşmanın 18. Dakikasında konuk ekip Samsunspor atağında ceza sahası içerisine yapılan ortaya Cemil'den önce kaleci Ersel yumrukları ile uzaklaştırırken Cemil hafif bir sakatlık geçirdi.
Karşılaşmanın 22. Dakikasında gelişen Kahramanmaraşspor atağında topla buluşan Cumhur pasını Aytaç'a bıraktı Aytaç topla birlikte ceza sahasına girdi çektiği sert şut Samsunspor defans oyuncularından döndü. 
  26. dakikada Kahramanmaraşspor'un geliştirdiği atakta Cumhur'un pası ile buluşan Zafer çok sert vurdu top  kalede iyi yer tutan kaleci Soner'de kaldı.
29. Dakikada  gelişen Kahramanmaraşspor atağında topla buluşan Oseni ceza sahası çizgisi üzerinden çektiği sert şut  kale direğinin üstünden auta gitti.

KONUK SAMSUNSPOR’UN GOLÜ GELDİ

Karşılaşmanın 32. Dakikasında konuk ekipin golü geldi.
Orta sahadan atılan topla buluşan Adiloviç sol tarafta ceza sahasına girdi, yaptığı artada toplu buluyan Musa Aydın topu Kahramanmaraşspor ağlarına gönderdi. 0-1
Bu golden bir dakika sonra karşılaşmanın 33. dakikasında Kahramanmaraşspor mutlak bir golden oldu.
Gelişen atakta topla en son buluşan Oseni ceza sahası içerisinde kaleyi gördü, çektiği sert şut  filelerle buluşacağı an kaleci Soner mükemmel refleksle topu kornere çelmeyi başardı.
Golden önce olduğu gibi golden sonra da atak futbolunu devam ettiren Kahramanmaraşspor bir türlü istediği ve arzuladığı golü bulamadı.
Karşılaşmanın 39. Dakikada sıkı sık top kayıpların yaşandığı bir anda topla buluşan Samsunspor'lu Musa Aydın'ın vuruşu kale direğinin üstünden auta gitti.
Karşılaşmanın 42. Dakikasında gelişen Samsunspor atağında Kahramanmaraşspor ceza sahası içerisinde topla  Adiloviç'in pası ile buluşan Musa Aydın altı pas üzerinden kaleye vurdu  kaleci Ersel topu ayakları ile uzaklaştırdı. 
Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında Kahramanmaraşspor'un rakip kalede geliştirdiği ataklar golü getirmedi ve ilk yarı konuk Samsunspor'un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI
Karşılaşmanın 2. Yarısı Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başladı.
Kahramanmaraşspor ikinci yaırya Adem ve Sinan'ı alarak başladı.

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN BEKLEDİĞİ GOL ADEM’LE GELDİ

İkinci yarıya atak başlayan Kahramanmaraşspor 50. Dakikadüa aradığı golü buldu. Kahramanmaraşspor atağında topla buluşan Oseni topu ceza sahası içerisinde bulunan Adem'e aktardı. Adem kendinden beklenen vuruşu yaptı ve takımına beraberliği getiren golü Samsunspor filelerine gönderdi. 1-1
 Bu golden sonra da Kahramanmaraşspor Sinan, Oseni ve Adem'le de yakaladığı gollük pozisyonları değerlendiremedi.
KAHRAMANMARAŞSPOR’UN ATAKLARI  DEVAM EDİYOR
Karşılaşmanın 60. Dakikasında bu defa Kahramanmaraşspor Aytaç'la geldi. Aytaç topa birlikte Samsunspor ceza sahasına kadar girdi çektiği sert şut kale direğinin yanında auta gitti.
Karşılaşmanın 61. Dakikasında Merter'in pası ile buluşan Adem ceza sahası içerisinde  kaleye çektiği sert şutta Samsunspor'lu defans oyuncuları adeta topun önün siper oldular ve topun filelerle buluşmasına izin vermediler.
Karşılaşmanın 72. Dakikasında gelişen Kahramanmaraşspor atağında  ceza sahasına yapılan ortaya Oseni kafa ile topu Berat'a indirdi, Berat'ın sert şutu kale direğinin hemen yanında auta gitti.
Maçın 74. Dakikasında gelişen Kahramanmaraşspor atağı sağ tarafta faulle kesildi. Faul atışını kullanan Sinan topu direk kaleye gönderdi Samsunspor kalecisi Soner topu yumrukları ile uzaklaştırdı.

KAHRAMANMARAŞ-SPOR’UN GALİBİYET GOLÜ KAÇTI
Kahramanmaraşspor karşılaşmanın 80. dakikasında mutlak bir golden oldu.
Toplu bulaşan Oseni  Samsunspor'lu Fatih'ten sıyrıldı, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda çekti sert şut kaleci Soner'den döndü.  Dönen topu İrfan tamamladı top kaleci Soner'de kaldı.
81 . dakikada kazanılan serbest atışı  Fatih direk kaleye gönderdi Ersel topu kornere çelmeyi başardı. Kullanılan  kornerden sonuç çıkmadı.
Kahramanmaraşspor galibiyeti getirecek gol için mücadelesi sonuç getirmedi ve karşılaşma karşılıklı atına gollerle 1-1 sona erdi. 

Kahramanmaraşspor aldığı 1 puanla puanını 11’e yükselttti ve ligin ilk yarısını 11puanla kapadı.
Samsunspor ise Ligin ilk yarısını 28 puanla kapattı.
Kahramanmaraşspor ikinci yarının ilk maçını kendi sahasında  Bucaspor’la oynayacak.
Kahramanmaraşspor ligin ilk maçında İzmir’de rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

MAHÇİÇEK'E VEDA
Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele eden ilimiz takımı Kahramanmaraşspor Ligin ikinci  yarısında maçlarını 12 Şubat Stadında oynayacak.
Kırmızı-Beyazlı ekip Kahramanmaraşspor'un   PTT 1 Lig'ine yükselmesinden sonra  bakıma alınan 12 Şubat Stadı nihayet tamamlandı.
Eski Gençlik ve Spor bakanı Suat Kılıç'ın stadın bakımı yapılsın ve Lige yetiştirilsin talimatına rağmen bir türlü bitirilemeyen  stad nihayet ligin ilk yarısının bitime ile tamamlandı.  Kahramanmaraşspor Ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynayacağı maçları 12 Şubat Stadında yapacak.

HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER