RAMAZANOĞLU’NDAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

RAMAZANOĞLU YEREL BASINI ÖNEMSİYORUZ

 RAMAZANOĞLU’NDAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET
 RAMAZANOĞLU’NDAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

Ak Parti 24. dönem Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’ı makamında ziyaret etti.

 2011 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş 4. sıra Milletvekili Adayı olarak seçimlere katılan ve  TBMM 24. dönem Kahramanmaraş milletvekilliği yapan Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Kahramanmaraş’ta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’ı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Beraberinde  Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Kara, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Avşaroğlu  ile birlikte KGC Başkanı Sayın’ı ziyaret eden  eski vekil Yıldırım Ramazanoğlu, medya mensuplarına darbe karşısındaki duruşundan, millete ve devletine bağlılığından dolayı teşekkür etti.

Yerel basının öneminden de bahseden Ramazanoğlu, Yerel basında çıkan haberleri takip ettiğini ve Kahramanmaraş’ın önünü açacak haberlere yer verdiklerini, bununda kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın, Türk basınının FETÖ örgütünün hain darbe girişimi karşısında gurur verici bir sınav verdiğini söyledi.

 

 

 

 

 


 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 07:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER