PINAR, RESIM YAPMAYI IL IL GEZEREK SEVDIRIYOR

PINAR, KAHRAMANMARAŞ PIAZZA AVM'DE ÇOCUKLARLA BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

PINAR, RESIM YAPMAYI IL IL GEZEREK SEVDIRIYOR











PINAR, RESIM YAPMAYI IL IL GEZEREK SEVDIRIYOR

PINAR, KAHRAMANMARAŞ PIAZZA AVM'DE ÇOCUKLARLA BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Pınar, Stevie Ödüllü Pınar Resim Yarışması ve Pınar Çocuk Tiyatrosundan sonra sanata desteğini resim atölyeleri kurarak devam ettiriyor. Pınar,  10 – 14 Mart tarihleri arasında Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştireceği Resim Atölyesi ile çocukların geleceklerini hayal dünyalarıyla birleştirerek resimle anlatmaya davet ediyor.




Sanata verdiği önemi 35 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Resim Yarışması ve 29 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Tiyatrosu ile gösteren Pınar,  bu yıl bir yeniliğe imza atarak Resim Atölyeleri düzenlemeye başlıyor. 10 – 14 Mart tarihleri arasında Kahramanmaraşlı çocuklarla Piazza Alışveriş Merkezi’nde buluşacak olan Pınar, çocukların gelecek için hayallerini resmetlerine yardımcı olacak.





Pınar Resim Atölyesi 7 ilde çocuklarla bir araya gelecek

5 binin üzerinde çocuğu resim atölyesinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Piazza ve Optimum Alışveriş Merkezleri’nde atölyelerini açarak çocuklarla buluşacak.  Samsun Piazza, Şanlıurfa Piazza, Kahramanmaraş Piazza, Adana Optimum, Ankara Optimum Outlet, İzmir Optimum Outlet ve İstanbul Optimum Outlet’lerde kurulacak atölyeler 5 gün kalarak 6-14 yaş arasındaki miniklere sanatı sevdirecek.





Pınar Resim Atölyesi Ziyaret Tarihleri:

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi: 10 – 14 Mart 2016

Adana Optimum Alışveriş Merkezi: 16 – 20 Mart 2016

Ankara Optimum Alışveriş Merkezi: 23 – 27 Mart 2016

İzmir Optimum Alışveriş Merkezi: 30 Mart 2016 – 3 Nisan 2016

İstanbul Optimum Alışveriş Merkezi: 6 – 10 Nisan 2016 





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER