ÖZTÜRK VATANDAŞA HİZMET İÇİN KOŞACAĞIM

AĞCALI MAHALLESİNİ SEÇİM HEYECANI SARDI

ÖZTÜRK VATANDAŞA HİZMET İÇİN KOŞACAĞIM













AĞCALI MAHALLESİNİ SEÇİM HEYECANI SARDI


ÖZTÜRK VATANDAŞA HİZMET İÇİN KOŞACAĞIM

Kahramanmaraş'ın onikişubat İlçesinde yeni kurulan Ağcalı Mahallesinde Mart’ta yapılacak olan muhtarlık seçimi yaklaşıyor.  Muhtar adayı İlhan Öztürk ise seçim çalışmalarına hız verdi.

Mahallesindeki kahveleri azaları ile birlikte gezerek seçim çalışmalarında bulunan Öztürk, mahallenin eksiklerini bildiklerini, bu sorun ve eksikliklerin en kısa sürede bitirileceğini belirtiyor.

Kahvelerdeki seçim çalışmalarında Ağcalı Mahallesi için düşündüğü projeleri de vatandaşlarına sunan Muhtar Adayı İlhan Öztürk  Ağcalı mahallesi kabuğunu kıracak ve, en modern mahalle, en temiz mahalle, en yaşanabilir mahalle özelliklerini de katacağız.” dedi.

Seçmenlerini ev, site, iş yerleri ve seralarda ziyaret edip vaatlerini anlatan Öztürk, en büyük projesinin mahalleye vatandaşların Yapılacak olan Hizmetlerin arkasında koşacağını belirtti.

Mahallesin de her yıl organizasyon yapıp mahalle halkının birbirleriyle kaynaştıracağını belirterek şöyle devam etti:

’’ Mahallemizde genciyle- yaşlısıyla kaynaşmasını sağlamak için her yıl düzenli olarak etkinlik düzenleyeceğiz. Ayrıca mahallemizde uygun yerler tespit edilerek oyun parkları yaptıracağız. Tüm çalışmalarımı ekibimle beraber sağlayacağız’’dedi.

Muhtar Adayı Öztürk'ün diğer taraftan resmi kurumlara ziyaretleri devam ediyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER