ÖZNANECİ, KAHRAMANMARAŞ'TA

GENÇ BİRLİK GENEL BAŞKANI ÖZNANECİ, KAHRAMANMARAŞ'TA

ÖZNANECİ, KAHRAMANMARAŞ'TA
GENÇ BİRLİK GENEL BAŞKANI ÖZNANECİ, KAHRAMANMARAŞ'TA
Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Öznaneci, Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Genç Birlik Kahramanmaraş Şube Başkanı Arif İncegül ve ekibi tarafından karşılanan Öznaneci, "Yola çıkarken amellerin niyetlere göre olduğunu söyledik. Rabbim de niyetlere göre karşılığını veriyor. Bugün Kahramanmaraş'ta bunu bir kez daha gördük" dedi.



Türkiye genelinde faaliyet gösteren önemli gençlik teşekküllerinin başında geldiklerine dikkati çeken Öznaneci, "Efsanevi bir Milli Türk Talebi Birliği (MTTB) teşkilatı vardı. Sadece siyasi değil içinden bir çok değerli insan çıkarttı. MTTB'in vizyon ve misyonuyla da Genç Birlik, 2000 yılında faaliyetlere başladı. Bundan sonrada dava noktasında birliğimiz devam edecek. Tek hedefimiz ilim, irfan ve aksiyon" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Birlik Kahramanmaraş Şube Başkanı Arif İncegül ise, "Tüm gençlerimizi Genç Birlik çatısı altında toplamayı düşünüyoruz. Şu an için 80 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduk. Halkımıza Genç Birlik, Birlik Vakfı ve MTTB'in yanında olmaları çağrısında bulunuyoruz. Gayemiz, derdimiz davamızdır" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER