ÖKSÜZ, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

KİPAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI M.HANEFİ ÖKSÜZ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

ÖKSÜZ, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

 KİPAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI M.HANEFİ ÖKSÜZ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

 

Kipaş Holding büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye’de gerçekleştirdiği ekonomik gelişme ve sağladığı istihdamlar ve sosyal projelerle her geçen gün adını başka bir başarıya yazdırıyor.

 

Türkiye’nin önde gelen ekonomi dergilerinden olan Ekonomist Dergisi “Anadolu’ya Yön Veren En Etkin 50 İş İnsan” araştırmasında Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz’e 12. Sırada yer verdi.

Hazırlanan liste; İstanbul, Ankara ve İzmir illerimiz dışında kalan ekonomiye yön veren, istihdam sağlayan, vergi rekortmenleri olan isimlerden seçilmekte. En son 2015 yılında yayınlanan listede Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz 14. Sıradan 12.sıraya yükseldi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz;

“Şehrimizin ve ülkemizin daha fazla yatırıma, daha fazla istihdama ihtiyacı var. Tüm dünya ile rekabet edebilmemiz gerek. Bizde buna dayanarak Kipaş Holding olarak her sene üretimimizi ve istihdam hacmimizi büyütmeye devam ediyoruz. Önümüzde ki yıllarda yatırımlarımıza devam edeceğiz. Şehrimiz ve ülkemiz için örnek bir şirket olarak daha büyük başarılara imza atıp ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacağız ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER