MHP'Lİ OĞAN: ALMANYA KENDİ SUÇUNA ORTAK ARIYOR

MİLLİ MESELELERİ SİYASETE ALET ETMEYECEĞİZ

MHP'Lİ OĞAN: ALMANYA KENDİ SUÇUNA ORTAK ARIYOR
 MHP'Lİ OĞAN: ALMANYA KENDİ SUÇUNA ORTAK ARIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Sinan Oğan, ziyaret için geldiğiKahramanmaraş'ta, 19 Haziran'da tüzük kurultayını yapacaklarını yenileyerek, milli meseleleri siyasete alet etmeyeceklerini açıkladı.



Terörle mücadele konusunda devletin yanında yer alacaklarını kaydeden Oğan, 
AlmanyaParlamentosu'nda onaylanan sözde Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili eleştiride bulundu. Oğan, "Soykırımcı millet olarak tarihin kara sayfasında yerini alan Almanya, kendi suçlarına ortak aramak için bizi de soykırımcılıkla suçluyorlar." dedi.



MHP'de kurultay öncesi, partisinin il teşkilatları ziyaretini sürdüren Genel Başkan adayıSinan OğanKahramanmaraş'ta sevenleriyle bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen toplantıda, çiçekler ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan Oğan, partisi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.



Ülkücü hareketin iktidar olmak için bir lider beklediğini söyleyen Oğan, mahkemeden çıkan kurultay kararıyla ilgili "Türk adaletine, Türk mahkemelerine güvendik ve mahkemeler karar verdi. 19 Haziran'da Allah nasip ederse ülkücü, milliyetçi hareketin şahlanışı için Ankara'da bütün ülkücülerle beraber tüzük kurultayımızı yapacağız. Ardından da genel başkan seçimini yapacağız." diye konuştu.



Terörle mücadele konusunda devletin yanında yer aldıklarını, milli meseleleri asla siyasete alet etmeyeceklerini ifade eden Oğan, şöyle konuştu: "Biz iktidar oluncaya kadar buradanAKP'ye sesleniyorum; terörle mücadelede samimi bir duruş gösterirsen, sonuna kadar terörle mücadelesini bu devletin, -AKP'nin demiyorum- bu devletin terörle mücadelesini destekleyeceğiz. Bu bizim siyaset meselemiz değil; bu bizim milli meselemiz, milli meseleleri asla siyasete alet etmeyeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 00:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER