MHP’Lİ AKPINAR, BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

MHP’Lİ AKPINAR, BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

 MHP’Lİ AKPINAR, BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
 MHP’Lİ AKPINAR, BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar,  bugünlerde daha fazla birliğe ve beraberliğe ve saflarımızı sıkı tutmaya ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar,  “Devletimiz ve milletimiz sahipsiz değildir. Ancak artık hiç bir bahanesi kalmayan AKP hükümetinin politikalarının milletimizi bu noktaya getirdiği aşikardır. Bütün bu terör saldırılarının altında  beceriksiz, basiretsiz ve sorumsuz bir yönetim anlayışı; kendi ikbal ve gelecek kaygısıyla başı dönmüş bir iktidar hırsı yatmaktadır.” 

Akpınar, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Üzülerek ifade etmeliyim ki bir kez daha terörün zehirli ve alçak yüzüyle karşı karşıya kaldık. Atatürk Havalimanındaki sinsice planlanmış hain ve alçakça saldırıda şuana kadar 44 kişi hayatını kaybetti. 239 kişinin ise yaralı olduğu söyleniyor. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimize şifalar temennisiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi düşmanların sevinmemesi, hainlerin gülmemesi için; bugünlerde daha fazla birliğe, beraberliğe ve saflarımızı sıkı tutmaya ihtiyacımız vardır. Biz Milliyetçi Hareket olarak dün de devletimizin yanındaydık bugün de devletimizin ve milletimizin yanındayız. Devletimiz ve milletimiz sahipsiz değildir. Ancak artık hiç bir bahanesi kalmayan AKP hükümetinin politikalarının milletimizi bu noktaya getirdiği aşikardır. Bütün bu terör saldırılarının altında  beceriksiz, basiretsiz ve sorumsuz bir yönetim anlayışı; kendi ikbal ve gelecek kaygısıyla başı dönmüş bir iktidar hırsı yatmaktadır. Dış politikada can çekişen, içeride vatandaşlarını etnik ayrıştırmaya tabi tutmuş bir zihniyetten, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamasını beklemek elbette abesle iştigaldir. Kıymetli hemşerilerim, biz Oslo’yu, Habur’u, Dolmabahçe kepazeliğini henüz unutmadık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında sözde dost Barzani’nin eşkıyalarının Türkiye’den merasimle geçirilerek Kobani’ye nasıl koridor açıldığını unutmadık. Milletimizi suni gündemlerle oyalayarak bölücü terörün ülkemizi tonlarca bomba ve silahla doldurmasını unutmadık. Türk Milleti, zamanı geldiğinde bunların hepsinin hesabını soracaktır. Türkiye’de uygulanan ayrıştırma siyasetini sonlandırmak, milli birlik ve bütünlüğümüz üzerindeki kara bulutları dağıtmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nin bütünleştirici politikalarına ve terörle mücadeledeki kararlılığına ihtiyaç vardır. Küresel güçlerin Irak ve Suriye’den sonra bölme programını Türkiye’de de uygulamasına müsaade etmeyecek tek yerli ve milli güç Miliyetçi Hareket Partisidir.

Br konuya daha değinmeden geçemeyeceğim. dün İsrail için “İsrail dünyada barışı tehdit eden bir ülkedir, Ortadoğu’da barışını tehdit eden bir ülkedir. Dolayısıyla da Türkiye olarak biz kendimiz bir defa, şahsen ben bu görevde bulunduğum sürece, hiçbir zaman İsrail ile olumlu bir şey düşünemem” deyip “İsrail bir terör devletidir” diye nutuklar çekenlerin bugün,  bütün politikalarında olduğu gibi nasıl da dirayetsiz davrandıklarına hep birlikte şahit olduk. İsraille bir an evvel can ciğer olma telaşıyla suçlu duruma düşürülen  Mavi Marmara aktivistleri, neredeyse İsrail’den özür dilemek zorunda bırakılacak. Herşey tarihin önünde cereyan etmektedir. Akşam başka, sabah başka konuşanların kimler olduklarını Yüce Milletimizin takdirlerine bırakıyorum.

Zor günler milli birlik ve dayanışma ruhuyla aşılacaktır. Hükümet, terörün kökünü kurutmak için her şeyi yapmak zorundadır. Devletimiz bütün imkanlarıyla bu fitne ve ihanet ateşini bir an evvel söndürmelidir. Bu durumun takipçisi olacağımızı ve üzerimize düşen sorumluluğu almaya hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. Ramazan’da, bayram öncesinde huzurumuzu bozan vahşileri, insanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş canavarları, teröre arka çıkan karanlık odakları şiddetle lanetleyerek aziz milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum.”

 

 

  

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 04:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER