MHP'DEN FEHMI KIRAZ BU KEZ İDALI GELİYOR

KİRAZ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

MHP'DEN FEHMI KIRAZ BU KEZ İDALI GELİYOR

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Fehmi Kiraz 1 Kasımda Yapılacak olan Erken seçim için Görevinden Bugün İstifa etti.

7 Haziran Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi  Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Yüksek Ziraat Mühendisleri Genel Başkanı Fehmi Kiraz Bugün 1 Kasımda Yapılacak olan Genel seçimleri için Görevinden İstifa ettiğini Açıkladı. 

MHP Genel Başkanı DR. Devlet Bahçeli'ye Yakınlığı ile Bilenen  ve Partinin Tarım Politikalarını Hazırlayan fehmi Kiraz 7 Haziran Seçimlerinde 5 Sıra Aday Olmuştu 5 Sırada Olmasına Rağmen Yoğun Tempo ile Çalışan Fehmi Kiraz 1 Kasımdaki Seçimlerde Hedefi 1 Sıra Milletvekili adayı olduğunu ve 7 Hazirandan Önce Aday adaylığımın söz konusu olduğu andan itibaren  kamuoyunun her kesiminden şahsıma gösterilen teveccühle, emeklerimizin ve alın terimizin hemşehrilerimiz  nezdinde zayii olmadığını gördüm. Bundan büyük bir mutluluk ve şeref duydum. Bütün bu emek ve çabalarımız inşallah Cenabı Hakk katında da zayii olmaz.

Bugün ekonomik ve sosyal kalkınmışlık açısından ülkemizin bir çok İlinden geride olan ama o illerin bir çoğundan daha fazla hizmeti hak ettiğine inandığım  Kahramanmaraş'ımıza  en az diğerleri kadar hakkı olan hizmeti siyasette de sunmak gayesiyle, önce Allah’a, sonra teşkilatıma ve milletime güvenerek, çocukluk çağlarımdan itibaren mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden 1 Kasımda Yapılacak Olan Genel seçimlerde Aday Adayı olduğumu açıklıyorum. Rabbim bizi sevenlerimize ve sevdiklerimize karşı mahcup etmesin.. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kiraz Vatana ve millete hizmetin Hakka hizmet olduğunu bizlere içinde yetiştiğimiz kültürümüz öğretti. Her birimiz eğitimlerimizi tamamladıktan sonra üzerimizde büyük hakkı olan bu millete hizmet etmeyi en büyük borcumuz olarak bildik.

Kahramanmaraş'ta doğduğum, büyüdüğüm ve ekmeğini yediğim bu şehre hizmet vermek için yola çıktım. 7 Haziran seçimlerinde  Genel merkezimizin adaylık takdiri ile birlikte 5 Sıra Aday oldum , Partilerimizin Yoğun İsteği Üzerine 1 Kasımda Yapılacak olan seçimlerde aday adayı olduğumu açıklıyorum uzun süredir üzerinde çalıştığımız projelerimizi tüm detaylarıyla siz çok değerli hemşehrilerimin bilgilerine ve görüşlerine sunacağım.

Bu vesileyle 1 Kasımda  tarihinde yapılacak milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve  Kahramanmaraş'ımıza şimdiden hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum.

HABER/İsmail BOZDOĞAN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER