MARAŞGÜCÜ LİDER DİYARBAKIR BŞB 90'DA TESLİM OLDU!

DAĞLI, HERŞEY KAHRAMANMARAŞ İÇİN

MARAŞGÜCÜ LİDER DİYARBAKIR BŞB 90'DA TESLİM OLDU!

 TFF Kadınlar 3.ligi 7.hafta müsabakasında K.Maraş'ın ilk bayan futbol takımı Maraşgücüspor Ligin lideri Diyarbakır BŞB spor ile Pazar günü  saat 12.00'de Batıpark Futbol Sahasında karşı karşıya geldi. Saha dışında güzel dostluklarla başlayan karşılaşma saha içinde  kıran kırana mücadele ile sürdü. Temsilcimiz Maraşgücüspor 3 kez öne geçtiği karşılaşmada 90'da teslim oldu.

Müsabaka Maraşgücünün başlama vuruşuyla başladı .İlk dakiklarda Mislina'nın sağ kanattan sürüklediği topla orta yapması sonucunda topla buluşan yasemin GÜL'ÜN ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Daha sonra rakip takımdan Nurise AKA'nın  ayağından bulduğu golle 1-1'i yakaladı ve ilk yarı bu şekilde sonuçlandı.
İkinci yarının başında Hatice ile 2-1 öne geçen temsilcimiz rakibin golüne engel olamadı ve Nurise AKA ile 2-2 skora denge geldi.kıran kırana geçen maçta Kaptan mislinanın golüyle 3-2'ye gelen skoru 84'e kadar koruyan temsilcimiz.orta sahada faul beklentisi sonrası gelen atakta rakip Diyarbakır'dan yediği golle 3-3 beraberlik ile oyuna denge geldi. Tam maç bitti derken serbest vuruştan yediğimiz golle temsilcimiz 3-4 mağlup oldu.
Başkan Mustafa Dağlı;  "Ligde BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ gibi imkanlara sahip olan DİYARBAKIR Takımına kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmak isteyen MARAŞGÜCÜSPOR anca bu kadar kafa tutabildi Ama lider ile oynadığımızın bilincindeydik. Kızlarım beklenenin üzerinde bir özveriyle oynadı ve 90'da yediğimiz gol bizleri mağlup etti.Yılmayacağız çalışacağız bu ligden bir üst lig için tüm mücadelemizi ortaya koymaya devam edeceğiz.Bu hafta Şanlıurfa'da Gençlikspor ile karşılaşacağız orada mutlak galip gelmemiz lazım.Kızlarımızı ve ailelerini kutluyorum" dedi 
Kurulduğumuz günden bu güne Hemen hemen her zaman belediye takımlarının başına bela olmuş bir takımız bundan sonra da öyle olacak.İşte Tece Belediyespor,Diyarbakır belediye,Rize Belediyespor,Batman Belediyespor, Geçit Belediyespor ve daha bir sürü sayamayacağımız ve mağlup ettiğimiz takımlar silsilesi .Bu kızların sadece desteğe ihtiyacı var .Sıfır maliyetle ligi atlatacağız inşallah .Her şey K.Maraş için. Bu memleketin vizyonu vitrini dışa açılan penceresi olduğumuz içinde gurur duyuyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER