MADO’DAN EĞİTİME SOSYAL DESTEK

Eğitime destek vermek için, dünyaca ünlü dondurma firması Mado ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sosyal sorumluluk protokolü imzalandı

MADO’DAN EĞİTİME SOSYAL DESTEK

Mado sarayında düzenlenen protokolde konuşan Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Kambur, “Mado, sadece sağlık ocağı, okul ya da derslik yaptırarak değil, sosyal yaşamın beklentilerini destekleyecek projeleri de hayata geçirmek istiyor.” Dedi.

 

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mado arasında yapılan sosyal sorumluluk protokollü ile 2012 yılında 6 proje hayata geçirilecek. Bunlar, 22 Mart’ta Tekir (Marsu) su şenlikleri kutlaması, ödül töreni, şenlik. 15-22 Nisan tarihleri arasındaki Turizm haftasında, Yerel yemek yarışması ve Çalıştay. 23 Nisan Çocuk Şenliğine görünürlük katkısı. 19 Mayıs’taki Gençlik şöleninde, gençlerle söyleşi ve ödüllendirme. 21-26 Mayıs’ta dondurma ve süt günleri kutlama, ödül töreni ve festival (Şenlik). 4-16 Ekim’de, gıda yarışma, ödül töreni ve Çalıştay.

 

Sosyal sorumluluk protokolünde konuşan Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Kanbur, Mado’nun sadece sağlık ocağı, okul ya da derslik yaptırarak değil, sosyal sorumluluk projeleri konusunda da kendilerine vazife çıkardıklarını belirterek şunları söyledi; “Mado, olarak Türkiye’de çeşitli festivallere katıldık. Biz diyoruz ki, Kahramanmaraş’tan kazandığımızı bir kısmını işçilerimizle bir kısmını da Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşlıya harcamak için çalışıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mado arasında düzenlenen bu protokolle, anaokulu, ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik yapacağımız temel ilkeleriyle sosyal etkinlikler yönetmeliği doğrultusunda, içinde bulundukları, havasını teneffüs etmek, sosyal çevresinin daha yaşanabilir hale gelmesini planlıyoruz. Gençlerimizin, daha kaliteli ve daha sağlıklı olması için sorumluluk alabilen, kültürel değerlerine saygılı, yeteneklerini toplum yararına kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığı olan bireylerin yetişmesini için fırsat ortama sağlamak istedik.” Diye konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, Mado’nun sadece sağlık ocağı, okul ve derslik yapan bir firma olmadığını belirterek, “sosyal projeleri yaptıkları görmek bizleri mutlu ediyor. 2012 yılındaki sosyal sorumluluk projesi hazırlayarak, eğitime verdikleri desteklen dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER