KSÜ SÜPER LİGE YÜKSELDİ

Süper Lige Yükselen KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımı, Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

 KSÜ SÜPER LİGE YÜKSELDİ

 KSÜ SÜPER LİGE YÜKSELDİ

Süper Lige Yükselen KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımı, Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

30 Nisan-1 Mayıs 2017 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Salon Futbolu 1. Ligi Şampiyonasında 3.’lük elde ederek süper lige yükselen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Erkek Salon Futbolu Takımı, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektör Deveci, 18-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyon’da düzenlenen Üniversiteler Arası Salon Futbolu Süper Ligine yükselme müsabakalarını grubunda lider olarak tamamlayan ve ardından İzmir’de düzenlenen şampiyonada 3. olan KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımı oyuncularını KSÜ Senato Toplantı Salonunda kabul etti.

Süper Lige yükselen KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımını tebrik eden Rektör Deveci, takımın başarısının üniversitemiz adına gurur verici olduğunu dile getirdi. Spor branşlarına verilen desteğin süreceğini belirten Rektör Deveci, takım oyuncularına centilmenlikten ödün vermeden, hem fizik hem ahlak olarak kendilerini geliştirmeye devam etmeleri tavsiyelerinde bulundu.

KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Gençay ise destek ve katkıları için Rektör Deveci’ye teşekkürlerini iletti. Gençay, bütün branşlarda başarıyı daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci ziyaret kapsamında,  KSÜ Erkek Salon Futbolu Takımı Teknik Sorumlusu Öğr. Gör. Bülent Okyaz ve oyunculara madalyalarını takdim ederken, takım oyuncuları da Rektör Deveci’ye Süper Lige yükselen takım kadrosunun fotoğrafını takdim ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 00:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER