KOSDER, ÖZGECAN’A SALDIRIYI KINADI

TİYEKLİ, HER MESLEKTE YANLIŞ YAPAN İNSANLAR ÇIKIYOR

KOSDER, ÖZGECAN’A SALDIRIYI KINADI

 Kahramanmaraş Öğrenci Serviscileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Tiyekli, Her zaman hemen her meslek dalında çürük elma misali bazen yanlış yapan insanlar çıktığını belirterek, Özgecan kardeşimizi hunharca katleden o kişiye insan bile denemeyeceğini söyledi. 

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın  öldürülmesine tepkiler Kahramanmaraş'ta devam ediyor. 
Kahramanmaraş Öğrenci Serviscileri Derneği yönetim kurulu üyeleri dernek toplantı salonunda bir araya gelerek, Özgecan'ın öldürülmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirttiler. 
Kahramanmaraş Öğrenci Serviscileri Derneği Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Başkan Fahri Tiyekli, Öğrenci Servisleri Derneği olarak bizler bütün çalışan kesimlerde olduğu gibi ekmek davaları için çalıştıklarını belirterek,  "Her zaman hemen her meslek dalında çürük elma misali bazen yanlış yapan insanlar çıkmaktadır. Hoş Özgecan kardeşimizi hunharca katleden o kişiye insan bile denemez ama, Özgecan Kardeşimizin hunharca katledilmesi bizleri derinden üzmüştür. Başta Özgecan kardeşimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Öğrenci Serviscileri Derneği olarak başta 'Kadına Şiddet' olmak üzere şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.
Yüce dinimiz islamiyet şiddete karşıdır. Bizler de buradan hareketle öncelikle Özgecan kardeşimize yapılan hunharca öldürme olayını şiddet ve nefretle kınıyoruz. inşallah bir daha böyle bir olay yaşanmaz, inşallah insanlarımızın canı yanmaz, ocaklara ateşler düşmez" dedi. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER