KIRAÇ İNŞAAT KMS YÖNETİMİNE GİRDİ

MUSTAFA KIRAÇ BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVİNİ YÜRÜTECEK

KIRAÇ İNŞAAT KMS YÖNETİMİNE GİRDİ

 KIRAÇ İNŞAAT KMS YÖNETİMİNE GİRDİ

Kahramanmaraş’ın Son Dönemde Yetiştirdiği En Başarılı İş Adamlarından Biri Olan Mustafa Kıraç, Kahramanmaraşspor yönetimine girdi.

Alpedo Kahramanmaraşspor’da dün  düzenlenen basın toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda inşaat sektöründe yaptığı atılım ile adından sıkça söz ettiren Kıraç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kıraç, Alpedo Kahramanmaraşspor yönetimine girdi.

Mustafa Kıraç, Kahramanmaraşspor’da Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, zor şartlarda aldıkları takımı geçtiğimiz yıl ligde kalmasını sağladıklarını belirterek, “Bu sezonda istediğimiz transferleri gerçekleştiremesek de şu an iyi yoldayız. İnşallah önümüzdeki günlerde daha da iyi olacağız.” Dedi.

Yönetimi gençleştirdiklerini belirten Ceyhan, Kahramanmaraşspor Yönetimine son yıllarda inşaat sektöründe büyük bir atılım yapan Kıraç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kıraç’ı yönetime aldıklarını söyledi. Kıraç’ın Başkan Yardımcılığı görevini yapacağını belirten Ceyhan, Kahramanmaraşspor’un artık daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

Kıraç İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Kıraç ise, Kahramanmaraşspor yönetiminde olmaktan mutlu olduğunu belirterek, Kahramanmaraşspor’un Kahramanmaraş’ın takımı olduğunu belirterek, Kaharmanmaraşspor’u en iyi yere getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Kıraç, Kıraç  inşaat olarak hedeflerinin Kahramanmaraş’ı yükseltenler arasında olmak olduğunu belirterek, Kahramanmaraşspor’da Kahramanmaraşlıların bir değeri bu değerin içerisinde yer almaktan mutluyum.  Kahramanmaraşspor’u öncelikle 1. Lig’de mücadele etmesi için mesai harcayacağını söyledi.

 

 Düzenlenen toplantıda, geçtiğimiz dönem yönetimde görev yapan yöneticiler Aykut Balcı, Ömer Dere, Hüseyin Kara, Fikret Fındık, İzzet Kazancı, Kürsat Özarslan, Hacı Gündeşli ve Mehmet Tıraş basına tanıtıldı

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER