KAYNAK, 'İNŞALLAH UZLAŞMA BOZULMAZ'

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Cumhurbaşkanımız taraflarla görüştü, tahliyelerle ilgili gece boyunca görüşmeler sürdü. Taraflar arasında bir uzlaşmanın yapıldığını haber aldık. İnşallah bu uzlaşma bozulmaz. Şii milislerin 2 yerde sıkıştığı, bunların da tahliyesi söz konusuydu. Muhtemelen bugün tekrar tahliye süreci başlayacaktır diye düşünüyorum" dedi.

KAYNAK,  'İNŞALLAH UZLAŞMA BOZULMAZ'

 'İNŞALLAH UZLAŞMA BOZULMAZ'



Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Halep'ten tahliye sürecinin yeniden başlamasının beklendiğini söyledi. Kahramanmaraş'ta açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Cumhurbaşkanımız taraflarla görüştü, tahliyelerle ilgili gece boyunca görüşmeler sürdü. Taraflar arasında bir uzlaşmanın yapıldığını haber aldık. İnşallah bu uzlaşma bozulmaz. Şii milislerin 2 yerde sıkıştığı, bunların da tahliyesi söz konusuydu. Muhtemelen bugün tekrar tahliye süreci başlayacaktır diye düşünüyorum" dedi.



YARDIM MALZEMELERİ SINIRA GİTTİ



Hatay'da bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise Halepliler'e yardım götürmek için başlattıkları kampanya çerçevesinde hazırlanan TIR'ları Cilvegözü Sınır Kapısı'na uğurladı. Yaklaşık 100 yardım TIR'ı ve 300 araçlık konvoy hareket ederken Ali Yalçın, "Esed iktidardan uzaklaşması gerekirken, Halepliler Halep'ten uzaklaşmak zorunda bırakılıyor. Halep'te devlet terörü var. Rusya'nın İran'ın, Esad'ın amacı bellidir. Halep'in demografisi değiştirilmeye çalışılıyor. Halep'i kendi sosyopolitik hedeflerine uygun zemine dönüştürmek için gözlerini karartmış durumdalar" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER