KAYMAKAM DR. MEHMET BOZTEPE KUR’AN KURSU İNŞAATINI İNCELEDİ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe Kur'an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Pazarcık Müftüsü Ahmet Sevinç’ten Yatılı hafızlık Kur'an Kursunun inşaatı hakkında bilgi aldı.

KAYMAKAM DR. MEHMET BOZTEPE KUR’AN KURSU İNŞAATINI  İNCELEDİ
 KAYMAKAM DR. MEHMET BOZTEPE KUR’AN KURSU İNŞAATINI  İNCELEDİ

 

Pazarcık İlçe Müftülüğü'nce İnşaatına başlanılan Yatılı hafızlık Kur'an Kursunun inşaatı son hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe Kur'an Kursu inşaatında  incelemelerde bulundu. Pazarcık Müftüsü Ahmet Sevinç’ten Yatılı hafızlık Kur'an Kursunun inşaatı hakkında bilgi aldı.

 Müftüsü Sevinç Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe’ye Yatılı hafızlık Kur'an Kursunun inşaatı hakkında şu bilgileri sundu.''İlçeye atamam yapıldığında yaptığım tespitte ilçeye  yatılı hafızlık Kur’an Kursu kazandırılması gerektiğini ayrıca çevre ilçelerde de yatılı hafızlık Kuran Kursunun olmaması üzerine, çalışmalarımızı hızlandırdık. ilk olarak arsa temini yaptık. Mülkiyeti Hazineye  ait  1952 metrekare arsa üzerine yapılacak olan Yatılı hafızlık Kur'an Kursu için projelerimizi çizdirerek ruhsatını aldık .

Müftü Sevinç; Yatılı hafızlık Kur'an Kursunun 100 yatak kapasitesine sahip olduğunu, diğer çevre ilçelerdeki çocuklar için de hafızlık eğitimi verilebileceğini, 4 katlı binanın 2 bin metrekare kapalı alanı bulunduğunu, inşaatın maliyeti 1.753.257 tl olduğunu ifade etti.

Yatılı hafızlık Kur’an Kursu çalışmalarımız boyunca" devamlı bizi teşvik eden İl Müftümüz Muhammet Gevher’i rahmetle anıyoruz, Bizlere hep yardımcı olan desteğini hep yanımızda bulduğumuz İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet Boztepe’ye, Belediyenin imkânlarını Yatılı hafızlık Kur'an Kursu için ve diğer dini ve hayri hizmetler için sunan Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a, sivil toplum kuruluşlarına, Pazarcık halkımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.

Müftü Sevinç,Pazarcık Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet Boztepe’ninYatılı hafızlık Kur'an Kursunun inşaatını Ziyarette bulunmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

 

Pazarcık Müftüsü Ahmet Sevinç Yatılı Hafızlık Kursu inşaatını halkımızın gelip gezmelerini ve binlerce hafızın yetişeceği Yatılı Hafızlık Kursunda bir tuğla da sizin olmasını ister misiniz diyerek hayırseverlerden yardım istedi. Müftü Sevinç, “Yaptığınız ve Yapacağınız her hayrı Rabbimiz kabul ve bereketlendirsin.”dedi.

Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe de inşaatın ilerlemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Boztepe yapım aşamasında olan Kuran Kursunda emeği olanlara teşekkür ederek ayrıldı.

Haber:Hacı Ali Güneçıkan

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 02:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER