KARAKÜÇÜK BASINI KARŞISINA ALDI

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük basın camiasını karşısına aldı

KARAKÜÇÜK BASINI  KARŞISINA ALDI

Kahramanmaraş basını için internet sitesindeki yapmış olduğu açıklama ile şimşekleri üzerine çeken Karaküçük, kendisi için yapılan haberlerin yanıltıcı olduğunu iddia etti.

 

TİCARET SANAYİ ODASININ BASINLA ARASI AÇIK

16 yıl Başkanlığını yapmış Mehmet Balduk'un ardından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) koltuğuna oturan Kemal Karaküçük, basın camiası ile arasını bir türlü düzeltemiyor. Tutarsız açıklamalarıyla şu günlerde gündemi oldukça işgal eden Karaküçük, Kahramanmaraş basınını yıktı geçti. Ticaret Sanayi Odasının en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu iddia eden Karaküçük, göreve geldiği ilk sıralardaki toplantısından 16 ay sonra ikinci basın toplantısı düzenledi ve olay yarattı.

 

MİLLETVEKİLLERİ İFTARA GELMEYİZ DEYİNCE

 Yaklaşık yirmi gün önce düzenlemiş olduğu basın toplantısındaki "Siyasi iktidar yetersizdir" açıklamalarıyla gündem oluşturan Karaküçük, milletvekillerinden tepki alınca yapmış olduğu açıklamasından çark etti. Karaküçük, ramazan ayı münasebetiyle düzenlemiş olduğu iftar yemeğine milletvekillerinin katılmayacağını öğrenince Kahramanmaraş basınını suçladı. Ancak "Siyasi iktidar yetersizdir" ifadesi için özür gelince iftar yemeğine katılacaklarını söyleyen milletvekillerinin gönlünü alabilmek adına basını yaralayan Karaküçük, gazetecilerin tepkisini aldı.

 

BASIN: İSPAT EDERİZ

Kahramanmaraş milletvekillerinin düzenlemiş olduğunu iftar yemeğine katılmaları için odasının internet sitesinde gönül alma mesajı yani birlik mesajı yayınlayan Karaküçük, basın ile birliğini çıkmaza soktu. Basının birlik ve beraberlik olgusuna zarar verdiğini söyleyen Karaküçük, sitedeki açıklamasında, "Biz birlik mesajı birlikte hareket ettiğimizde her şeyi yapabileceğimiz mesajını vermeye çalıştıkça birileri bu konuyu çarpıtmaya, sayın milletvekillerimizle polemik yaratmaya gerek şahsım gerekse başkanlığını yaptığım Ticaret ve Sanayi Odası üzerinden gündem oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bunları hoş olmayan ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik girişimler olarak yorumlamaktayız" ifadelerini kullandı. Bu sözleri için Karaküçük'e tepki yağdıran Kahramanmaraş basını, olayı her türlü ispat edebileceğini, ses kayıtlarını ellerinde bulunduğunu söyledi ve Karaküçük'ü istifaya davet etti. HABER MERKEZİ


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER