KAHVECİ, İHANET SERAMONİSİNİN MİMARİSİ AK PARTİ'DİR

KAHVECİ, İHANET SERAMONİSİNİN MİMARİSİ AK PARTİ'DİR

KAHVECİ, İHANET SERAMONİSİNİN MİMARİSİ AK PARTİ'DİR

 Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Ahmet Kahveci, Son günlerde milletimizi yasa boğan ve artış göstererek yaşanan terör saldırılarını gerçekleştiren ve vatan evlatlarını şehit eden PKK olduğu gibi, sorumlusu da açılım ve çözüm süreci adını verdikleri ihanet seramonisinin mimarisinin Ak Parti olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Ahmet Kahveci, yaptığı yazılı basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi.

                Öncelikle aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, Cenab-ı Hak'tan bütün şehitlerimize rahmet, yaralı olan vatan evlatlarına acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin muhterem ailelerine, göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Yüce Milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum.

                Bugün aynı zamanda 12 Eylül, 1980'in kara Eylül'ünün 35. Yıldönümü. 12 Eylül 1980 ihtilaliyle birlikte tek suçu Vatanını bölmek isteyenlere karşı mücadele etmek olan ve idamla cezalandırılan, sokaklarda kahpe kurşunların hain pusuların hedefi olan Ülkücü abilerime de Cenab-ı Hak'tan sonsuz rahmet diliyorum. Aziz hatıralarını gururla taşıdığımızı ifade ederek kendilerine duyduğumuz minneti ifade etmek istiyorum.

                Son günlerde milletimizi yasa boğan ve artış göstererek yaşanan terör saldırılarını gerçekleştiren ve vatan evlatlarını şehit eden PKK olduğu gibi, sorumlusu da açılım ve çözüm süreci adını verdikleri ihanet seramonisinin mimarı AKP'dir. Nedenmi AKP?

                Ergenekon ve Balyoz davalarında şerefli Türk subaylarını darbe yapmakla casuslukla,                 Şerefli Türk askerini kendilerine suikast yapacak diye suçlayanlar AKP olduğu gibi, Evladını kaybeden şehit babasına hapis cezası verenlerle, Silahlı kuvvetlerini kumpasla hapse tıkanlar, donanmamızı iftirayla çökertenler de yine AKP'dir.

                Pırıl pırıl subaylarınızın dayanamayıp kahırdan canına kıymasına sebep olanlar, tarihimizde ilk defa askerimizin kafana çuval geçirilmesine sebep olanlarda ve hesabını soramayanlarda yine AKP'dir.

                Vatan toprağını terk edenler yine AKP'dir, Süleyman Şah türbesini yerinden alıp kaçarak gelenlerde AKP'dir.

                PKK nın doğu ve güneydoğuda özerklik ilan etmesine, bayrağımızı indirmesine göz yumanlar yine AKP'dir. Abdullah Öcalan hainiyle İmralı'da, PKK'nın sözde yöneticileriyle Oslo'da görüşenler yine AKP'ydi. Haburda PKK'yı davul zurnayla karşılayan yine AKP'ydi. Barzani'yle Şivan Perwer'le Diyarbakırda kol kola giren megri megri diye gözyaşı döken yine AKP'ydi. Askerimiz şehit olduğunda ve meclis göreve denildiğinde üç beş Mehmet öldü diye meclisi açamayız diyen yine AKP'ydi. Dolmabahçe Sarayında HDPKK'nın 10 maddelik şartını kabul eden yine AKP'ydi!
İdam cezasını kendileri kaldırdıkları halde ve APO haininin asılmamasını MHP ye iftira edenler yine AKP'ydi. 

                Ve en can alıcısıda iftira ile yalan ile hapse attıkları o şerefli türk askerlerinin terörle mücadelede en başarılı subay ve generallerden oluşmasıdır. Eyy AKP Terörle mücadelede en başarılı askerini hapse atarsan, şehitlerinin kemiklerini sızlatarak PKK ile masaya oturursan analar ağlamasın diye yalanlarla kurgulanmış ihanet senaryolarıyla topyekün Anadolu'yu ağlatırsan, bütün bu yaşanan karanlık süreci elinle inşaa etmiş olmazmısın!
                Analar ağlamasın dedikten sonra ağlattığınız yüzlerce ananın gözyaşında ve vatan evlatlarının şehit olmasında payınız var! Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz!
                Hâlâ bu milletten utanmadan 400 milletvekilini nasıl istiyorsunuz, siz 4 yüz'süz hırsız bakanınızı milletin yargısına verdinmi ki milletten 400 milletvekili istiyorsun!  Evet sizin söylemimizle "hayaldi gerçek oldu" bütün bu yaşanan karanlık süreç hayalinizdi gerçek oldu! Siz saraylarda şatafat içinde sefa sürerken benim şehidimin ailesi kimi kerpiç kimi sıvası dökük boyasız evde evladına göz yaşı döküyor!
Sahte dindarlar hırsız haydutlar evlatlarına sahte çürük raporu alıp askere göndermekten kaçarken vatan evlatları Allah Allah nidalarıyla şehadete koşuyor!

                Evlerindeki milyon dolarları sıfırlamadaki mahareti terörle mücadele konusunda gösterselerdi bugün Milletimizin bağrı Şehit haberleriyle yanmayacaktı!

                Osmaniye'li şehidimizin abisi Yarbay Mehmet Alkan Üniformalı açıklama yaptığı için açığa alınsın diyecek kadar alçalanlara soruyorum; Yarbayın kardeşi aynı üniformayla şehit olurken nerdeydiniz soruyorum size!?

                Arap kızı Rabia için yas tutan dört parmakçılarla dantelli kefen giyen yal"ak"alar vardı! Türk askeri ve polisi Şehit oluyor neden sesleri çıkmıyor, Neredeler sormak istiyorum!

                Kaçacak yer kalmayınca "PKK bizi kandırdı böyle anlaşmamıştık" diyen AKP'nin saflığının bedelini vatan evlatları canıyla ödemek zorundamı? Sormak istiyorum!

                Suçları ortaya dökülünce savcı bizi kandırdı, yolsuzluklar ortaya çıkınca cemaat bizi kandırdı diyen, PKK ortak olup PKK bizi kandırdı diyen saflara ülkemiz, Vatanımız emanet edilmez. Çünkü "Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez"

                Ekranlara çıkıp MHP bizimle koalisyon kurmadı diye yalan söyleyen AKP, Siz MHP'ye dil uzatamaz MHP'yi hiçbir şekilde suçlayamazsınız!

 

 

Esas koalisyondan kaçan sizdiniz! Nasılmı?
MHP;

1) Anayasa'nın ilk dört maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Bu, MHP'nin vazgeçilmez şartıdır dedi

2) Çözüm süreci eksiksiz ve bahanesiz olarak ortadan kaldırılması, Sürecin tümüyle tasfiyesi, müzakere kabul etmeyen talep ve isteğimizdir dedi

3) Toplum hayatını felç eden, adalet ve ahlak kurallarını hiçe sayan rüşvet ve yolsuzluk iddialarının 17-25 Aralık kapsamında tekrar ele alınarak, ucu kime dokunursa dokunsun üzerine gidilmesi tartışmasız isteğimizdir dedi

4) Cumhurbaşkanı'nın, görevinin gerektirdiği meşru ve hukuki zeminde bulunmasının yanı sıra kuvvetler ayrılığı prensibinin parlamenter
demokrasiyle muhafazası, sağlıklı bir koalisyon için aradığımız temel kriterdir dedi

                Samimi olsaydınız ve koalisyon kurmayı isteseydiniz bu şartlar milletimizin beklentilerine cevap verecek olduğu gibi milletin hak ve hukukunu korumak açısından da önem teşkil eden bu sorumluluklardan kaçmazdınız.

                Şimdi soruyorum MHP'nin şartları size ne kadar ağır geldiki MHP ile kurmadığınız hükümeti HDP'lilere bakanlık vererek HDP ile kurdunuz?

                Sonrasında MHP bizimle hükümet kurmadı diye ortalığa çıkıp Genel Başkanımıza Ey Bahçeli aldığın oy kadar konuş diyen AKP'ye "Herkes şerefi kadar konuşsun" demek verilecek en doğru cevap olsa gerek!

                Eyy AKP Siz bilmezsiniz, Ülkücülük içinde; Hz. Yusuf'un Mücadelesini, Hz. Muhammed'in (SAV) Hak Davasını, Mustafa Kemal'in Kararlılığını, Başbuğ Türkeş'in Vatan sevgisini barındırır... Bilseydiniz ülkücüye dil uzatmazdınız!

                Biz menfaat uğruna değil, biz Allah'ın rızasını kazanmak ve Ülkemizin, Milletimizin bekası için buradayız. Tıpkı Osmanlı Padişahı II. Mustafa Han'ın Söylediği gibi "Zevk, sefa ve rahatı kendimize haram eylemişizdir" Biz ülkenin nimetlerini hortumlayan sizlerin karşısında çileye ve mücadeleye talibiz. Sırça köşkler, Saray'lar sizin olsun "VATAN" bizim olsun! Biz Vatanımıza sahip çıkmakta, korumakta ve böldürtmemekte kararlıyız. Ne PKK'ya ne size ne de işbirlikçilerinize!!!

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER