KAHRAMANMARAŞ’TA VATANDAŞLAR SUYU İNDİRİMLİ KULLANACAK

KASKİ’DEN İNDİRİMLİ SU TARİFESİ VE İÇME SUYU TARİFESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

KAHRAMANMARAŞ’TA VATANDAŞLAR SUYU İNDİRİMLİ KULLANACAK
 











KAHRAMANMARAŞ’TA VATANDAŞLAR SUYU İNDİRİMLİ KULLANACAK

KASKİ’DEN İNDİRİMLİ SU TARİFESİ VE İÇME SUYU TARİFESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Kuruluşundan İtibaren Çalışmalarına Vatandaş Odaklı Olarak Devam Eden Kaski Genel Müdürlüğü Çalışmalarını Sürdürüyor.

Kahramanmaraş Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mustafa Altunok, İndirimli Su Tarifesi İle İçme Suyu Tarifesi Hakkında Birtakım Açıklamalarda Bulundu.

Vatandaşlarımız Suyu % 50 İndirimle Kullanabilirler

Altunok Yaptığı Açıklamada; ‘’Harp Ve Vazife Malulleri, Şehit Ailesi, Gazilerimiz, Gazi Dul Eşleri, 65 Yaş Muhtaç Aylığı Alanlar Ve Devlet Sporcu Şeref Aylığı Bağlananların, Bağlı Bulundukları Sosyal Güvenlik Kurumunca Verilmiş Olan Kimlikleri İbraz Etmek Kaydı İle Sadece İkamet Ettikleri Ve Müstakil Sayaç Takılı Olan Meskenleri İçin Kullandıkları Su Ve Atıksu Bedeline %50 İndirim Uyguluyoruz. Özürlülük Oranı % 40 Ve Üzerindeki Aile Reisleri Maaş Almadıklarını Ve Vergi Mükellefi Olmadığını Belgelemeleri Halinde Sadece İkamet Ettikleri Bir Mesken İçin Ayrı Sayaç Takılı Olması Kaydıyla % 50 İndirimli Su Tarifesinden Faydalanabilirler ’’Dedi.

1184 Abone, İndirimli Su Tarifesinden Faydalanıyor

Altunok Konuşmasında,’’İndirimli Tarifeden Faydalanan Abone Sayımız Bu Gün İtibarıyla 1184’tür. Bu Rakam Bize Az Geldiği Ve Kahramanmaraş’ta Bu İndirimden Faydalanabilecek Vatandaşlarımızın Olduğunu Düşündüğümüzden Bu Açıklamayı Yapma Gereği Duyduk. Vatandaşlarımız Gerekli Şartları Taşıyıp, Kaski Genel Müdürlüğüne Başvurmaları Durumunda İndirimli Su Tarifesinden Faydalanabilirler’’diye Konuştu.

Çevre İllere Göre En Ucuz Suyu Kahramanmaraş’lı Kullanıyor

Altunok, Konuşmasının Devamında Bir Konuya Da Açıklık Getirdi. ‘’Kaski Genel Müdürlüğü Kuruluşundan İtibaren Suyun Fiyatında Bir Değişikliğe Gitmemiştir. Çevre İllere Baktığımızda En Ucuz Suyu Kahramanmaraş Kullanıyor. Şu Anda Kahramanmaraş’ta 1m³ Suyun Bedeli, Tüm Vergiler Dahil 1,98 Kuruştur. Bu Rakam Malatya’da 2,30 Kuruş, Kayseri’de 2,89 Kuruş, Gaziantep’te 3,17 Kuruş, Hatay’da 3,23 Kuruş Ve Adana’da 3,43 Kuruştur. ‘’ Dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER