KAHRAMANMARAŞSOR KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

5 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRDI

KAHRAMANMARAŞSOR KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

 Spor-Toto 2. lig Kırmızı Grupta mücadele veren ilimiz takımı Kahramanmaraşsor, anlaşmaya vardığı 6 futbolcudan 5’i ile resmi sözleşme imzaladı. 

2014-2015 futbol sezonunun ilk yarısında istenilen çıkışı bir türlü yakalamayan  ve ligi 14 puanla 17. sırada tamamlayan Kırmızı-Beyazlı ekip Kahramanmaraşspor ikinci yarıya daha güçlü çıkmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
Ligin bitmesi ile birlikte transferi düşünülen futbolcularla  görüşen Kahramanmaraşsor Yönetimi  anlaşmaya vardığı 6 futbolcudan 5'i ile resmi sözleşme imzaladı. 
Kahramanmaraşspor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan, Sportif Direktör İzzet Kazancı, Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan, Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Fındık'ın yanı sıra anlaşmaya vardığı 6 futbolcudan 5'ine imza attırırken, 1 futbolcunun ise hava muhalefeti nedeni ile şehre gelemediği açıklandı. 
İmza töreninde konuşan Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan,  Transferin henüz bitmediğini ve bazı futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Devre arasında yapacağımız nokta transferlerle Kahramanmaraşspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Bu noktada inancımız tam sağ olsun taraftarlarımız ve şehir halkı arkamızda, bu desteği şehrin büyüklerinden de bekliyoruz. Biz elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Olumsuz ve dar imkanlarla elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyoruz. Transfer ettiğimiz futbolcuların hepsi kaliteli ve kendini ispat etmiş futbolcular. Bu futbolcuların Kahramanmaraşspor'a çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi. 
Başkan Ceyhan, Karamanmaraşspor'da transferin bitmediğini görüşmelerin devam etiği futbolcuların var olduğunu bu futbolcularla da önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza attıracaklarını söyledi. 
Kahramanmaraşspor'a taraftarlardan başka kimsenin sahip çıkmadığını belirten Ceyhan, Şehrin ileri gelenlerinden hiç kimsenin takıma forma reklamı dahi vermediğini belirterek, Profesyonel ligde iki takımımız var, bu takımlardan birtanesi de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, şehrin ileri gelenleri bu takıma son haftalarda iki firmanın reklam desteği verdiğini gördük, şehrin ileri gelenlerinin de sadece Belediyespor'a değil Kahramanmaraşspor'a da desek vermeleri gerektiğini söyledi. 
Ceyhan, eğer talipli çıkması halinde takımda bulunan genç futbolcuları da başka takımlara kiralık olarak gönderebileceklerini söyledi. 
Resmi sözleşemeye imza atan Bandırmaspor'dan sol bek Onur Karakabak, Gümüşhanespor'dan orta saha Ali Osman Aydoğan, Kemer Tekirovaspor'dan forvet Sinan Yitmez, Bayburt Grup Öze İdare'den sağ kanat Akif Karakuş ve Tutap Şekerspor'dan forvet Serdar Gökkaya, Kahramanmaraşsor'a geldikleri için çok mutlu olduklarını belirerek, Terimizin son damlasına kadar Kahramanmaraşspor'un başarısı için mücadele edeceklerini söylediler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER