KAHRAMANMARAŞ'A AŞIK AYRILIYORUM

VALİ GÜVENÇER'DEN VEDA İFTARI

KAHRAMANMARAŞ'A AŞIK AYRILIYORUM
 KAHRAMANMARAŞ'A AŞIK AYRILIYORUM
Valiler kararnamesiyle Manisa'ya atananKahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kent protokolüne iftar yemeği verdi.



Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet Salonu'nda verilen iftara vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kurum müdürleri ve diğer protokol üyelerinin katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan 
Vali Güvençer, kentten ayrılacak olmanın hüznünü yaşadığını belirterek helallik istedi. Kentte vali olarak görev yaptığı 20 ay içerisinde çalışmaları hakkında bilgi veren Güvençer, şunları söyledi: 



"Elbette çok üzüldüm. Bir türlü 
Kahramanmaraş'tan ayrılmayı kabullenemedim doğrusunu isterseniz. Ama bu sakın yanlış anlaşılmasın. Önce takdiri ilahi, sonra da taktiri idari tecelli etti. Bu taktiri baş üstüne karşılayıp gereğini yapıyoruz. Bu asla bir itiraz, bir isyan değil ama bu sevgisiz olmuyor. Sevgi beraberinde bağlılığı getiriyor. Bağlılık ise bu tür ayrılık zamanlarında doğrusunu isterseniz, insanın içine keskin bir hançer gibi saplanıyor. Ama bu acıya, diğer pek çok sıkıntıya; milletimiz, vatanımız, görevimiz için katlandığımız gibi katlanmak durumundayız. Elbette KahramanmaraşTürkiye ile beraber bu kutlu yürüyüşüne devam edecek. Bizler kamu görevlisi olarak yeni görev yerimizde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Burada bulunan ve bulunmayan arkadaşlarımın her birine teker teker hem şahsım, hem de kurumum adına çok ciddi teşekkür borçluyum. Herkesten bana olan haklarını helal etmelerini istiyorum."



Konuşmasının ardından 
Vali Güvençer'e bazı kurum müdürleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER