KAHRAMANKENT’İN TEK TELEVİZYONU BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

KAHRAMANKENT’İN TEK TELEVİZYONU BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

KAHRAMANKENT’İN TEK TELEVİZYONU BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ













KAHRAMANKENT’İN TEK TELEVİZYONU BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Aksu Tv yeni renkleri, yeni logosu, .baştan aşağı yeniden dizayn edilen  stüdyoları, anlık yayınlar yapılabilecek 3G cihazı ve tüm kentin kendinden birşeyler bulabileceği yeni yüzlerinde eklendiği çarpıcı programlarıyla yeni yayın dönemine merhaba dedi.


2007 yılında yayın hayatına merhaba diyerek Kahramanmaraş’ın gören gözü, işitilen sesi ve Dünya’ya yayılan penceresi olan Aksu Tv günden güne kendini geliştirerek bölgesel bazda yayın yapan bir çok rakibini geride bıraktı. Kentin sorunlarına ışık tutarak halkın sevgisini kazanan kurum sadece teknik bakımdan değil personel kalitesini de en üst seviyeye yükseltmeye çalışarak ulusal tatta yayın vermeye başladı.

İlk günkü heyecanını hiç kaybetmeden Aksu Tv yayınladığı birçok programda  kent sorunlarının çözümünde etkin rol oynarken, yeni yayın dönemi ile birlikte  daha iddialı bir duruş sergiledi ve ekibe katılan yeni isimlerle  Kahramanmaraşlı vatandaşları gün sesi olmak için adeta biz buradayız dedi.



3 yıldır Genel Müdürlük koltuğunda oturan  Cüneyt Beyit ile sağlam bir kadroya sahip olan kenti gür sesi, yeni yayın döneminde İstanbul’da bir çok televizyonun danışmanlığını yapan Erol Olçak’ın sahibi olduğu Arter Ajansla el ele vererek ortaya çıkardığı yeni renkleri, yeni logosu, baştan aşağı yeniden dizayn edilen stüdyoları ile 14 Aralık’ta halkın karşısına çıktı. Anlık yayınlar yapabilecek 3G cihazının alınması da ekibin gücüne güç kattı. Tüm kentin kendinden bişeyler bulacağı  ve yeni yeni yüzlerinde eklendiği  çarpıcı programları ile  yeni yayın döneminde  Aksu Tv  aşağıda belirten programlarla sesiniz olmaya çalışacak.

 

HAFTA İÇİ HER GÜN SABAH 08.00’DE ERHAN ERSEVAŞ’LA GÜNE BAŞLARKEN PROGRAMINDA YENİGÜNÜN İYK HABERLERİ BAŞLAYAN HABER PROGRAMLARI,


HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 12.00’DE VE 16.00’DE EZGİ GÖZÜAĞCA’NIN HAFTA SONLARI ZAHİT BUDAK’IN SUNUMLARIYLA,

VE GÜNÜN TÜM ÖNEMLİ BAŞLIKLARININ DERLENDİĞİ 19.00’ ANA HABER BÜLTENİNDE BURAT EĞRİDAĞ’IN SUNUMLARIYLA DEVAM EDECEK…

HABER YAYINLARINA İDDİALI BİR GİRİŞ YAPAN AKSU TV BU YAYINLARI CANLI YAYIN ARACI VE 3G CİHAZI İLE DESTEKLENECEĞİ GİBİ EKSTRA PROGRAMLARDA EKLENDİ.

PAZARTESİ AKŞAMLARI BAAT 20.15(DE MURAT EĞRİDAĞ7IN SUNUMUYLA HABER ÖTESİ.

ÇARŞAMBA AKŞAMLARI AKSU TV’NİN EN UZUN SOLUKLU PROGRAMI ALİ ESKALEN, SERDAR ERDOĞAN YILMAZ VE MEHMET TAŞ’IN SUNUMUYLA “ARTI-EKSİ”

PERŞEMBE AKŞAMYLARI EKRANLARIN SEVİLEN YÜZÜ EROL ÖNER’İN SUNUMUYLA “KENTİN BAŞKANLARI”

VE CUMA AKŞAMLARI ÇOÜK KONUŞULACAK OLAN İKİLİ ALİ ESKALEN VE MURAT EĞRİDAĞ’IN SUNUMUYLA ŞEHRİ MERCAK ALTINA ALACAK OLAN PROGRAM “KAHRAMANMARAŞ KONUŞUYOR” HABER BÜLTENLERİNİN YANI SIRA SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ETKİN ROL OYNAYACAK…

SADECE HABER DEĞİL HAYATIN İÇİNDEN BİR ÇOK PROGRAM YENİ YAYIN DÖNEMİNDE SİZLERLE…

HAFTA İÇİ HERGÜN  SAAT 13.30’DA NİHAL AKBEN’İN SUNUMUYLA “KADINCA YAŞAM”

 

PAZARTESİ GÜNLERİ SAAT 17.30’DA ERDEM BAĞCI’NIN SUNUMUYLA TOHRAĞIN BEREKETİ.

SALI SAAT 17.45’TE EBRU ESMA KANLIDERE’NİN SUNUMUYLA  SAĞLIKLI GÜNLER, 20.15’TE EROL ÖNER’İN SUNUMUYLA  SEKTÖREL BAKIŞ, 21.30’DA MUSTAFA AYKIR’IN SUNUMUYLA TARAFSIZ SAHA..

ÇARŞAMBA 22.15’TE ARİF YÜCEL VE AHMET BÜRÜZOĞLU’YA ŞEHRİ MARAŞ

PERŞEMBE 17.45’TE HUZURA DOĞRU

CUMARTESİ 22.00’DE GÖNÜLDEN NAĞMELER

VE DAHA BİR ÇOK PROGRAM SİZİN TELEVİZYONUNUZ DÜNYAYA AÇILAN PENCERENİZ AKSU TV’DE SİZLERLE OLACAK…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER