KADER TERÖRÜ LANETLEDİ VE KAMPANYA BAŞLATTI

Kahramanmaraş - Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tural Şahbazlı: "Terörün dini, dili, ırkı ve rengi olmaz. Terörün her türlüsünü lanetliyor, Fatih`in memleketi İstanbul`da meydana gelen terör olayında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına ve Yüce Ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.'

 KADER TERÖRÜ LANETLEDİ VE KAMPANYA BAŞLATTI
 KADER TERÖRÜ LANETLEDİ VE KAMPANYA BAŞLATTI 

Kahramanmaraş - Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tural Şahbazlı İstanbul`da yaşanan terör olayı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Şahbazlı: "Terörün dini, dili, ırkı ve rengi olmaz. Terörün her türlüsünü lanetliyor, Fatih`in memleketi İstanbul`da meydana gelen terör olayında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına ve Yüce Ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.

Son zamanlarda ülkemizde ve çevremizde oynanan kirli oyunlarla ülkelerimize İstiklal Marşı yazdırmak ve bayraklarımızı indirmek isteyene dahili ve harici güçlere bilsinler ki, vefatında ilk başta sadece Katip-i Hususiyle camiye götürülmekte olan üstadın cenazesine zamanında sahip çıkan o gençlik gibi Asım'ın nesli olarak ülkemize ve devletimize, bayrağımıza ve dinimize her zaman sahip çıkacağız.

         Dernek olarak bugün itibariyle başlattığımız kampanyaya tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Al yıldızlı bayraklarımızı evlerimizde, işyerlerimizde dalgalandıralım. Şehit kanı ile yoğrulan al bayrağımızın Türk Milleti var oldukça ilelebet muhafaza edileceğinden hiçbir şekilde şüphemiz yoktur.-dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER