İŞTE ''O'' TERÖRİST

Güncel46 farkıyla İskederun'da bombanın pimini çekemeden ölü ele geçen terörist

İŞTE ''O'' TERÖRİST

Polis Memuru Kadir Alcıoğlu'nın Katili Terörist

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesinde Şehit Polis Kazım Şengül Polis Merkezi Amirliğine 4 gün önce uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucunda Polis Memuru Kadir Alcıoğlu’nun Şehit olduğu Polis Memurları Ali Zeytin, Hasan Yılmaz, Halil Kara isimli polis memurlarının yaralandığı saldırıda karakola elindeki bombanın pimini çekip atmak isterken ölü ele geçirilen teröristin Kimliği belirlendi.

Teröristin Diyarbakırlı Osman Uzun Kod adlı Ali Hamza olduğu açıklandı. Diyarbakır'da yaşayan ailesi tarafından da teşhis edilen Uzan'ın cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Teröristin cenazesi, Mersin'e bağlı Akdeniz Belediyesi'ne ait bir ambulansla Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesine götürüldü.
 
5 yıl önce örgütün dağ kadrosuna katılan Diyarbakırlı 25 yaşındaki Ali Hamza adlı PKK’lı teröristin Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi 1 sınıfında okurken okulu bırakıp örgüte katıldığı ve 1 yıl önce Suriye sınırından sahte kimlikle Amanoslara sızdığı belirlendi.
 2 yıllık Uzman çavuşluktan sonra polislik mesleğine geçen evli ve 2 çocuk babası olan şehit Polis memuru Kadir Alcıoğlu Cumartesi günü Kahramanmaraş-Türkoğlu ilçesi Kılılı beldesinde düzenlenen törenden sonra toprağa verilmişti.

Saldırından sonra kaçan ve 3 kişi oldukları belirlenen teröristlerin karakol baskınına gelirken gasp ettikleri oto beldeye 10 km uzaklıktaki Amanos dağları eteğinde Değirmendere köyü Şalen kalesi bölgesinde terk edilmiş vaziyette bulunmuş ve Teröristlerin kaçarken terk etikleri aracın içerisinde kanlar olduğu ağır yaralı olarak kaçtıkları belirlenmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER