İSTANBUL 20. DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI‏

AÇILACAK OLAN FUARDA KAHRAMANMARAŞ STANDI DA YER ALACAK

İSTANBUL 20. DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI‏

 












İSTANBUL 20. DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI‏
AÇILACAK OLAN FUARDA KAHRAMANMARAŞ STANDI DA YER ALACAK

20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT-2016, 28 Ocak 2016 tarihinde İstanbul-Beylikdüzü'n de ki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde ziyarete açılacak,  Dünyanın en büyük turizm organizasyonlarından biri olan fuarda 2015 yılında Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan, Brezilya, Beyaz Rusya, Fransa, İngiltere, İtalya, İran, Hırvatistan, Hindistan, Güney Afrika, Gürcistan, Karadağ, Kuveyt, Küba, Kore, Makedonya, Maldivler, Malta, Mauritius, Mısır, Moğolistan, Letonya, Lübnan, Özbekistan, Rusya, Slovenya, Seyşeller, Tayland, Tunus, Vietnam, Yemen ve Yunanistan vb. gibi 71 ülkeden 4550 katılımcı yer almıştır. 16 yıl içerisinde dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlamakta.



Doğal zenginlikleri ve çeşitli turizm alternatifleriyle turizmde ‘‘marka’’ şehir olma hedefiyle yola çıkan Kahramanmaraş,  Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER, Büyükşehir Belediye Başkanı  Fatih Mehmet ERKOÇ başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları ve turizme yönelik hizmet veren kuruluşların temsilcileri ile Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’de turizm sektörü temsilcileri ve yatırımcılarına etkili bir şekilde tanıtılacaktır.



İstanbul-Beylikdüzü TÜRYAP Fuar ve Kongre Merkezinin 12. holünde bulunan Kahramanmaraş Standı ile Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf ve Kadim Değerler Standına tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi, ilgilileri ve Kahramanmaraş’ı tanımak isteyen herkesin davetli olduğu açıklandı.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER