İSMET TÜRKSAYAR, MASA TENİSİNDE 4’ÜNCÜ OLDU

TÜRKSAYAR KAHRAMANMARAŞ'IN GURURU OLDU

İSMET TÜRKSAYAR, MASA TENİSİNDE 4’ÜNCÜ OLDU

 İsmet Türksayar, masa tenisinde 4’üncü oldu

 

 

12.Forum Türkiye Masatenisi Yaz Şenliği, Samsun İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılırken; Kahramanmaraş’tan şenliğe katılan İsmet Türksayar, turnuvayı 4’üncü olarak tamamladı.

20 ilden, toplan 150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Masatenisi Şenliği'ne Kahramanmaraş’tan katılım sağlayan İsmet Türksayar, kategorisindeki 42 sporcu arasından sıyrılarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde milli sporcu Sadettin Gencer ile karşılaşan Türksayar, çekişmeli geçen karşılaşmada rakibine 3-2 yenildi. İsmet Türksayar turnuvaya Furkan Çırantılı ve Mahmut Şenkay’dan oluşan takımı ile katıldı.

Türksayar ve ekibinin, 42 takım arasından sıyrılarak turnuvada dördüncülüğü elde etmesi Kahramanmaraş tenis camiasında takdirle karşılandı.

 

İL TEMSİLCİSİNDEN TEŞEKKÜR

 

Turnuva sonunda düzenlenen törende dereceye giren takım ve sporculara ödülleri verilirken; Türkiye Masa Tenis Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Vedat Demirci “Turnuva, Türkiye'de ilk kez özürlü sporcularımızın da katıldığı özellikte bir turnuva olmuştur. Katılımda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkiye'nin çeşitli illerinden buraya Samsun'a gelerek katılım sağlayan tüm illere, sporculara, teknik adamlara, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER