İŞADAMI KURTUL'DAN KAHRAMANMARAŞ LİSESİNE ZİYARET

KURTUL ANILARINI TAZELEDİ

İŞADAMI KURTUL'DAN KAHRAMANMARAŞ LİSESİNE ZİYARET

 İskur Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Kurtul, mezun olduğu okul olan Kahramanmaraş Lisesi’ni gezerek anılarını tazeleyerek okula müdüriye olarak atanan  . Mehtap Süt hanıma “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği değerli ve saygın işadamlarından İskur Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Kurtul , kentin en eski ve köklü eğitim kuruluşu Kahramanmaraş Anadolu Lisesi’ne bir ziyarette bulundu.
1948 yılında eğitim-öğretime açılan ve halk arasında ‘Kara Lise’ olarak bilinen şimdiki Kahramanmaraş Anadolu Lisesi’nin yeni müdiresi H. Mehtap Süt hanıma “Hayırlı olsun” dileklerini de ileten İşadamı A. Kadir Kurtul, kendisinin de mezun olduğu okul olan Kahramanmaraş Lisesi’ni gezerek anılarını tazeledi.
İşadamı A. Kadir Kurtul’un nazik ziyareti için teşekkür eden H. Mehtap Süt ise; “Şu anda başarılı konumlarda bulunan birçok ünlü simanın da mezun olduğu köklü bir okulda görev yapmak benim için büyük bir onurdur. İnşallah önümüzdeki günlerde yapacağımız etkinlikte önceki mezunlarımızı biraraya getireceğiz” diye konuştu.
İşadamı Kurtul’a, Kahramanmaraş’ta uzun yıllar okul müdürlüğü yapması nedeni ile birçok kişinin yakından tanıdığı ve şu anda da İskur Grup bünyesinde görev yapan eğitimci Ömer Baydemir eşlik etti. 
Haber: Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER