İNTÖRN MÜHENDİSLİK UYGULAMASI BAŞLATILIYOR

İNTÖRN MÜHENDİSLİK UYGULAMASI BAŞLATILIYOR

İNTÖRN MÜHENDİSLİK UYGULAMASI BAŞLATILIYOR














İNTÖRN MÜHENDİSLİK UYGULAMASI BAŞLATILIYOR

2015 yılında 500 milyon dolarlık tekstil ihracatı yaparak Türkiye’nin 4’üncü büyük tekstil şehri olan Kahramanmaraş intörn mühendislik uygulamasını başlatıyor.

 

“Özel sektör işletmelerinde mühendislik faaliyetlerinin artırılarak ar-ge ve inovasyon konusunda kurumsal kapasite oluşturulmasını desteklemek ve kuvvetli bir üniversite-sanayi ilişkisi kurmak amacıyla, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü koordinasyonu ile işletmelerimizde ‘İntörn Mühendislik’ eğitimleri gerçekleştirilecektir.

 

Bu eğitim programında yer almak isteyen siz değerli üyelerimiz, intörn mühendis olarak adlandırdığımız Tekstil Mühendisliği son sınıf bahar dönemi öğrencileri ve Kahramanmaraş İŞKUR İl Müdürlüğü temsilcilerinin katılımıyla 08 Şubat Pazartesi günü saat: 10:00’da Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda tanıtım ve oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Programın yürütülmesi ile ilgili detaylı bilgiler verilecek, firmalar ile aday öğrencilerin ve dönem boyunca öğrencilere danışmanlık yapacak öğretim elemanlarının tanışması sağlanacaktır.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER