HAS PARTİ GÖKSUN İLÇE BAŞKANI CENGİZ KOYUNCU OLDU

HAS Parti Göksun İlçe Başkanlığının 1. Olağan kongresi 1 Temmuz Pazar günü ilçe başkanlığında yapıldı. Tek listeli yapılan seçim sonucunda Cengiz Koyuncu ilçe başkanı olurken, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi

HAS PARTİ GÖKSUN İLÇE BAŞKANI CENGİZ KOYUNCU OLDU

HAS Parti Göksun İlçe Başkanı Cengiz Koyuncu, “Parti yönetimiyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, HAS Partiyi Göksun’da söz sahibi bir parti haline getireceğiz.” Dedi.

Tek liste halinde yapılan seçimde Cengiz Koyuncu, HAS Parti Göksun İlçe Başkanlığına seçilirken, Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Ayla Çiçek, Cemil Sağır, Nurettin Kaya, Fatih Akmaz, Fatih Bolat, Remzi Özpolat, Efendi Akbudak, Ramazan Çiftçi, Cuma Kara Tok, Hacı Ali Arslan, Muharrem Tokuç, Osman Özdemir, Murat Benli, Ahmet Sağır.

İl Delegeliklerine ise, İlçe Başkanı Cengiz Koyuncu ile Ayla Çiçek, Hacı Ali Arslan ve Remzi Özpolat seçildi.

Koyuncu, şunları söyledi: “Kendini başkanlığa layık gören tüm partililere teşekkür ediyorum. Yerel seçimler öncesinde zor bir görevi üstlendiğinin bilincindeyim ve bu sorumluğun altından başarı ile kalkmak için elinden gelen gayret ve çabayı göstereceğim” diye konuştu.

Nurettin Dal 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER