"HABER ALMADA EN GÜÇLÜ ARAÇ BASINDIR"

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirilen 4. Olağan kongrede yeniden göreve gelen, Ak Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Basın bayramında gazetecileri unutmadı

10 Ocak Gazeteciler Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Okay, kentte görev yapan yerel ulusal tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladığını ve gazetecilerin bu anlamlı günlerini paylaştığını belirtti.

Okay mesajında şunları söyledi; “Ak Parti teşkilatı olarak kentimizde görev yapan tüm basın mensuplarımızla iyi diyaloglar içerisindeyiz. Hepimizin asli görevi memleketimize hizmet ve kentimizi yaşanılabilir bir mekan haline getirmektir. Bu amaç ve gaye çerçevesinde fedakarlıklarla görev yapan medya mensuplarının yılda bir günde olsa bu anlamlı günde anılmaları bizi mutlu etmiştir.

Basınımızın kurtuluş savaşında üstlendiği misyon her zaman takdirle karşılanmaktadır, aynı heyecan ve bilinçle memleketimizde de bu kutsal görevi yapan arkadaşlarımızı kutluyoruz. Buradan yakın tarihte ebediyete intikal eden Gazeteci büyüklerimiz Şeref Turhan, Alaaddin Başlayıcı ve Osman Sayın’ı saygı ile yad ediyor, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER