GÜZELBULUT HACILARI UĞURLANDI

GÜZELBULUT HACILARI UĞURLANDI

GÜZELBULUT HACILARI UĞURLANDI
 GÜZELBULUT HACILARI UĞURLANDI

Kahramanmaraş’tan Kutsal Topraklara gidecek olan ilk Kafile bugün saat 10.00’da Güzelbulut Turizm önünde yapılan uğurlama töreni ile gözyaşları arasında kutsal topraklara gittiler.

Güzelbulut Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güzelbulut, “Kahramanmaraş ve Gaziantepli hacılarımızdan oluşan kafilemiz, otobüslerle buradan Adana’ya Adana’dan ise saat 17.00’da Medine’ye hareket ederek, yatsı namazını inşallah Ravza’da kılacağız” dedi.

Uğurla ola Peygamberimize Selam Söyleyin

Kahramanmaraş’ın ilk kafilesi olan Hacı adaylarımızı yolcu etmeye gelen yakınları, “Uğurla ola sağ selim gidip gelmeyi nasip etsin, Medine de Sevgili Peygamberimiz SAV efendimize selam söyleyin, bize de dua edenin bizi de çağırın diyerek gözyaşları ile uğurlandılar.

Güzelbulut Turizmin uzman kadrosu ile Kahramanmaraş’tan yola çıkan hacı adaylarımız ilk durak olarak Medine’ye bugün gece vardıktan sonra 9 gün 40 vakit namazı Mescidi Nebevide kıldıktan sonra, Uhud, Hendek, Kıbleteyin, Cuma mescidi, Kuba, Hazreti Ali Mescidi, Hazreti Ebu Bekir Mescidi, Osmanlı Tren istasyonu ziyaretleri ile dolu dolu geçecek 9 günden sonra Mekke’ye geçerek burada hac günü olan Kurban Bayramını beklemeye başlayacaklar.

Medine den Mekke’ye geçişte umre yapacak olan hacı adaylarımız, daha sonra Tenim, Ciraneye giderek umre yapacaklar, dolu dolu hac görevini yerine getirerek Kurban Bayramı sonrasında Türkiye döneceklerini belirtildi.

Kahramanmaraş’tan Diyanet İşleri Başkanlığı ile gidecek hacı adaylarının ise üç kafile halinde gideceği öğrenildi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER