GÜVENÇ'TEN SENDİKALARA ZİYARET

GÜVENÇ, SENDİKALAR DEMOKRATİK TOPLUMLARIN EN ÖNEMLİ DİNAMİKLERİNDEN BİRİ

GÜVENÇ'TEN SENDİKALARA ZİYARET

 Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Sıtkı Güvenç sivil toplum kuruluşlarından Öz Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Hak İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Öner Çınar’ın da bulunduğu ziyarette Kendisinin de eski bir sağlık çalışanı ve yöneticisi olduğunu hatırlatan Milletvekili Sıtkı Güvenç, sendikacılar ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirtti. Güvenç; ziyaretinde, Sendikaların demokratik toplumların en önemli dinamiklerinden biri olduğunu ifade etti. Gerek kamu görevlisi olarak çalıştığı süre zarfında gerekse Milletvekilliği döneminde tüm sivil toplum örgütleriyle sıkı bir iş birliği içerisinde olmaya gayret gösterdiğini, sivil yapılanmaların sesini her zaman dinlemeye çalıştığını, bu kuruluşların demokratik toplum için lüzumlu olduğunu, dile getirdi. Sağlık tesislerinde çalışan taşeron işçilerimiz sağlık hizmetlerinin sunulmasında belli bir görevi üstlendiklerine ve sağlık çalışanlarının yükünü önemli derecede hafiflettiklerine değinen Milletvekili Güvenç, Öz Sağlık İş Sendikasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini, hizmet odaklı ve ilkeli bir sendikacılık anlayışının toplumuza çok şey kazandıracağını belirtti.
Ak Parti’nin de bir sivil toplum kuruluşu olduğuna bu nedenle de sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğinin altını çizen Güvenç, samimi ve içten bir şekilde kendisini karşılayan Öz Sağlık İş Sendikası yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.
Öz Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Murat Arifoğlu, Hak İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Öner Çınar ve sendika üyeleri, Milletvekili Güvenç’in ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER