GÜVENÇ’TEN BALAKAN’A ZİYARET

GÜVENÇ, TORA YASASINDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER VAR

GÜVENÇ’TEN BALAKAN’A  ZİYARET

 AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur DİLİPAK, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal DEBGİCİ ve Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri 23.09.2014 saat:13:00’da Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail BALAKAN’a 11.06.2014 tarihinde atandığı İl Müdürlüğü görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Milletvekili GÜVENÇ ve İl Müdürü BALAKAN, yeni çıkan 6552 sayılı Kanunla ilgili bilgi paylaşımında bulundu, bu kanunla getirilen yenilikler hakkında vatandaşın bilgilendirilmesinin önemi üzerinde duruldu.

 Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç; “Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı İş Kanunu ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun 11.09.2014 tarihli ve 29116 Mükerrer sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
 Bu kanunla “ iş hukukundan sosyal güvenliğe, iş sağlığı ve güvenliğinden vergi hukukuna çeşitli alanlarda önemli değişiklikler yapılmış ve vatandaşlarımızın lehine bir takım haklar sağlamıştır” dedi.  İl Müdürü Balakan Kanunla yapılan değişiklikler hususunda vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. İl Müdürü BALAKAN “6552 sayılı Kanun sigortalı ve hak sahiplerine bazı yeni haklar sağlamaktadır. Ayrıca Kurumuza borçlu olan kişi ve kuruluşlara da ödeme kolaylığı getirmektedir. Bütün kesimlerin bu fırsattan istifade etmeleri için biz gereken hazırlıkları yapıyoruz ve halkımızı bu fırsatı değerlendirmeye çağırıyoruz” dedi. Ziyaret sonrası Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ ve beraberindekiler bazı servisleri gezerek personeller ve vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Kurumdan ayrıldılar.
 HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER