GÜVENÇ, BUGÜN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR

PAZARCIK İLÇESİNDE BAZI AÇILIŞLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜVENÇ, BUGÜN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR

GÜVENÇ’’ HEM BÖLGESİNDE HEM DE DÜNYADA BUGÜN DÜNDEN DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR’’

Bozdağ’’ Göreve geldiğimiz günden itibaren yirmi dört saat esasına göre gece-gündüz durmadan çalışıyoruz’’
Pazarcık Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Atatürk Parkı ‘nda Bisiklet yolu,Yürüyüş yolu açılışlarını gerçekleştirildi ve 23 nisan şenliği düzenledi.





Açılışa TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç,Pazarcık Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe,Garnizon Komutanı Jan.Yüzbaşı Uğur Bucak,Ak Parti il Başkanı Av.Ahmet Özdemir,Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven,Daire Müdürleri,STK ve Sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri,Vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç açılışta yaptığı konuşamada şunları söyledi’’Ülkemizin her tarafı maalesef iyi niyetli olmayanlarla dolu,hem bölgesinde hemde dünyada bugün dünden daha güçlü bir Türkiye var buda bazılarının işine gelmiyor biz dahada güçlü olmak ve birbirimize kenetlenmek,birlik beraberliğimizi sağlamak zorundayız.Bu hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz,siz kıymetli hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun’’dedi.



Atatürk Parkı’nın düzenlenen 23 Nisan konuşan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’’Göreve geldiğimiz günden itibaren yirmi dört saat esasına göre gece-gündüz durmadan çalışıyoruz.Bugün burada çok önemli açılışlar yapıyoruz, Kültürümüzde önemli yer tutan, unutulmaya yüz tutmuş 23 Nisan Etkinliklerini yeniden canlandırmak istiyoruz. Bu kapsamda bugünü şenlik havasında kutlayacağız.İlçemize ve insanımıza kazandırdığımız lunapark ve yürüyüş parkuru ile bisiklet yolunun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugün burada insanlarımızın unutmak üzere olduğu Kahramanmaraş’ımızın tarihi kahramanlarını genç neslimize bu anlamlı günde anlatan kitap seti ve Kahramanlarımızın üzerinde fotoğraflarının bulunduğu pazıllar hediye ediyoruz’’dedi.


 
Lunapark ve yürüyüş parkuru ile bisiklet yolunun açılışını TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç,Pazarcık Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe,Garnizon Komutanı Jan.Yüzbaşı Uğur Bucak,ak Parti il Başkanı Av.Ahmet Özdemir,Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven ve davetliler hayırlı olsun dilekleri ile birlikte gerçekleştirdiler.



Daha sonra ise TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti il Başkanı Av.Ahmet Özdemir ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Bisikletlere binerek 3 Km’lik parkurda ilk sürüşü yaptılar.
Atatürk Parkında gerçekleştirilen Çocuk Şenliğinde gerçek cücelerle Minik Sincaplar tiyatro etkinliği, müzik dinletisi, animasyonlar, çeşitli yarışmalar ve birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirildi.Programa katılan tüm misafirlere ve çocuklara Tarih-Kültür kitap seti,et kavurma ikramı ve balon hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER