GIDA GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİ ANLATILDI

DENETİMLERDE KARŞILAŞILAN SORUNLAR TARTIŞILDI

GIDA GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİ ANLATILDI











GIDA GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİ ANLATILDI
DENETİMLERDE KARŞILAŞILAN SORUNLARTARTIŞILDI

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ilimizde bulunan tüm gıda kontrolü yapan görevlilere yönelik toplantı yapıldı.

5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında Gıda denetçilerine yönelik bilgilendirme toplantısı Kahramanmaraş İl Gıda ve  Tarım İl Müdürü İhsan Emiralioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.  


Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu açılış konuşmasında Gıda güvenliğinin önemine vurgu yaparak gıda kontrol hizmetlerinin bugüne kadar başarı ile sürdürüldüğü bundan sonrada aynı şekilde devam etmesi için Müdürlük olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 Gıda ve Yem Şubesi Müdürü Cihan Eroğul’un başkanlığında 3 gün anlatımlı-tartışmalı, 1 gün uygulamalı olarak eğitim verildi.

 

Toplantıya İl  ve İlçe Müdürlüklerinde çalışan tüm Gıda denetçileri katıldı. Denetimlerde karşılaşılan sorunlar tartışıldı.

 

Gıda Kanunu, Yönetmelikler, Tebliğler, Talimatlar, yeni gelişmeler, değişiklikler, iletişim teknikleri gibi konular ayrıntılı olarak anlatıldı.  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER