FIRTINA SON DAKİKALARDA ESTİ: 2-0

BELEDİYESPOR'UN GOLLERİ HAKAN VE SEDAT'TAN GELDİ

FIRTINA SON DAKİKALARDA ESTİ: 2-0

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, küme düşmeme mücadelesi veren Güngören Belediyespor'u karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. 

12 Şubat satında Güngören Belediyespor'un vuruşu ile başlayan karşılaşmada ilk tehlikeli atak 16. dakikada konuk ekip Güngören Belediyespor'dan geldi. 
Bu dakikada topla buluşan Uğur'un vuruşunda top kaleci Ramazan'ın kont-rolünde auta gitti. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un karşılaşmadaki ilk atağı 23. dakikada geldi.  Kornerden gelen topa Zafer kafa ile vurdu, top az farkla auta gitti. 
Karşılaşmanın 38. dakikasında yine Zafer çalımlarla ceza sahasına kadar girdi, çektiği sert şutu defans oyuncuları çıkarttı, dönen topu önünde bulan kaptan Aydın'ın vuruşunda top az farkla auta gitti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 sona erdi. 
55. dakikada ceza sahası içerisinde Hakan’ın pası ile buluşan Zafer'in vuruşunda top kaleci Hayrettin'in kontrolünde auta gitti. 
Karşılaşmanın 85. dakikasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un golü geldi. Orta sahaya yakın bir yerden kazanılan faul atışında ceza sahası içerisinde karambol oluştu. Oluşan karambolda topu önünde bulan Hakan sert ve isabetli bir vuruşla topu Güngören Belediyespor ağlarına gönderdi. 1-0.
 Karşılaşmanın bu şekilde biteceği tahmin edilirken uzatma dakikalarında ilk golün sahibi Hakan'ın ceza sahasına ortasına oyuna ikinci yarıda giren Sedat takımının 2. golünü Güngören Belediyespor ağlarına gönderdi. 2-0 
Karşılaşma Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 41'e yükseltip şampiyonluk iddiasını sürdürürken, Güngören Belediyespor ise 19 puanla puan cetvelinin en altında kaldı. 
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER