FİDANLAR AFŞİNLİ ŞEHİTLER İÇİN DİKİLDİ

YEŞİL AFŞİN YEŞERİYOR

 FİDANLAR AFŞİNLİ ŞEHİTLER İÇİN DİKİLDİ

 Fidanlar Afşinli şehitler için dikildi

 - Afşin'de, "Yeşil Afşin Yeşeriyor" projesi kapsamında şehitler için fidanlar toprakla buluştu.
Afşin Kaymakamlığının "Proje Kenti Afşin" sloganıyla Orman Haftası etkinlikleri kapsamında "Yeşil Afşin Yeşeriyor" projesiyle Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bahçesinde kurum amirleri ve öğrenciler, Afşinli şehitlerin anısına çam fidanlarını toprakla buluşturdu.
Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, törende yaptığı konuşmada, "Proje Kenti Afşin" kapsamında ilçede 9 okuldan ağaç dikme etkinliği çağrısı geldiğini, bu çağrıların birleştirilerek "Yeşil Afşin Yeşeriyor" projesi oluşturulduğunu belirtti.
Hedeflerinin Afşin'in ve okulların daha yeşil bir hale gelmesi olduğunu ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:
"Dikilen fidanlar Afşinli şehitlerin anısını yaşatmak için güzel bir organizasyon oldu. Geçtiğimiz hafta Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümünü kutladık ve şehitlerimizi rahmetle andık.  Bu dikilen ağaçlarımızı, kutsal vatan toprağını emanet ettiğimiz Afşinli şehitlerimizin adına diktik. Diktiğimiz fidanlarımızla şehit olan hemşehrilerimizin anısını yaşatmak istiyoruz."
Programa, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Mehmet Meşe,  kurum amirleri, şehit yakınları ve çok sayıda öğrenci katıldı. AA
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER