EVDE HASTA ZİYARETLERİ BAŞLADI

COŞKUN, HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ

EVDE HASTA ZİYARETLERİ BAŞLADI

 Kahramanmaraş İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Murat Coşkun, Hastanelerimizden hizmet alan vatandaşlarımızın tedavi gördükten sonra taburcu olarak evlerine döndüklerinde evlerinde ziyaret ederek, hastanemizden aldıkları hizmetten memnun olup olmadıkları konusunda bilgi aldıklarını belirterek, Hedeflerinin hizmet kalitesini yükseltmek olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan ve sağlık hizmeti alan vatandaşların evinde ziyaret edilmesi projesi kapsamında Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Şubat ayı itibariyle hasta ziyaretlerine başlandı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Murat Coşkun, “ziyaretlerimizin amacı; ilimizde yaşayan ve Aile Sağlığı Merkezleri ile Evde Sağlık Hizmetlerinden, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinden ve Hastanelerimizden hizmet alan vatandaşlarımızın tedavi gördükten sonra taburcu olarak evlerine döndüklerinde evlerinde ziyaret etmek, aldıkları hizmetten memnuniyetlerini belirlemek ve her hangi bir sorun ile karşılaşıp karşılaşmadıklarını sormaktır.
Bu ziyaretleri yaparken hasta mahremiyetine önem verdiklerini vurgulayan Dr. Coşkun, “haftada birkaç hastanın evini ziyaret ederek, hastaneden aldıkları hizmeti ve memnuniyetlerini soruyoruz. Sağlık kurumlarımızın eksikliklerini yerinde tespit ederek yapılması gerekenleri uygulamak istiyoruz. Hedefimiz, hizmet kalitesi anlamında çıtayı en üst seviyelere çıkarmaktır” dedi.
Haber. Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER