EKİNÖZÜ MÜFTÜSÜNE ANLAMLI VEDA

EKİNÖZÜ MÜFTÜSÜNE ANLAMLI VEDA

 EKİNÖZÜ MÜFTÜSÜNE ANLAMLI VEDA

 EKİNÖZÜ MÜFTÜSÜNE ANLAMLI VEDA

Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Müftülüğü görevini dört yıldır başarıyla yürüten ve Samsun İli 19 Mayıs İlçe Müftüsü olarak atanan, Müftü Emin Patan’a, beraber görev yaptığı personeli tarafından Elbistan ilçesinde anlamlı bir veda programı düzenlendi.

Elbistan Proma alış veriş merkezinde yapılan programa Elbistan İlçe Müftüsü Muhsin Demirel, Göksun İlçe Müftüsü Mustafa Türken, Kahramanmaraş İl Müftülüğü Şefi Halil Kılınç, Ekinözü Müftülüğü Personeli, Ekinözü’nde görev yapmış ve başka yerlere tayin olmuş eski görevliler, İmam-hatipler ve bayan Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Emin Patan, “Ben dört yıl önce Ekinözü’ne geldiğimde, ilk olarak eksikleri tespit ettim. Kur’an Kurslarının eksik olduğunu gördüm ve bu anlamda Kur’an Kursları açtık. Camilerimizin eksiklerini tamamlamaya çalıştık ve bunun gibi birçok alanda çalışmalar yaptık.”

Beraber çalıştığı personellerle olan ilişkilerde de iz bırakan İlçe Müftüsü Patan, “Bana deseler ki; buradaki daire personeli, Kur’an Kursu Öğreticilerive İmam-hatiplerle gidip başka bir yerde görev yapacaksın, seve seve gider görev yaparım. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Böyle bir programı tertip ettiğiniz ve programa teşrif ettiğiniz için bütün misafir ve katılımcılara teşekkür ediyorum.”

Ekinözü İlçe Müftülüğü’nden söz alan görevliler ise: Başarılı İlçe Müftüsü Emin Patan’dan çok memnun olduklarını, ondan insana değer vermeyi, çalışkanlığı, samimiyeti, dürüstlüğü, bir ve beraber olmayı öğrendiklerini, böyle değerli yöneticilere-insanlara çok ihtiyaç olduğunu, Sayın müftümüzü daha üst görevlerde görmeyi temenni ettiklerini, dile getirdiler.

Program duygu dolu anlara sahne olurken, İlçe Müftülerince Emin Patana hediye ve şilt verilmesiyle son buldu.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER