EĞİTİMCİLERDEN KONSER

AKTİF EĞİTİM-SEN, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ ÖZEL PROGRAMLA KUTLADI

EĞİTİMCİLERDEN KONSER

 Aktif Eğitimciler Sendikası Kahramanmaraş Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında eğitimcilerden oluşan topluluğa konser programı düzenledi. Programda bir araya gelen öğretmenler, meslektaşlarının seslendirdiği Türk Halk ve Türk Sanat Müziği eşliğinde gönüllerince eğlendi. Gecede, eğitime katkılarından dolayı 5 öğretmene plaket verildi.

Özel Kahramankent Lisesi Konferans salonunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Aktif-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mahmut Yıldırım, sendikanın eğitim çalışanlarının mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerde bulunduğunu söyledi.
Sürekli değişen eğitim politikaları nedeniyle öğretmenlerin mesleki heyecanını yitirdiğini belirten Yıldırım, “Aktif Eğitim Sen olarak eğitim çalışanlarımızın mesleki motivasyon ve mesleki gelişimine, sosyal hayat standartlarının yükseltilmesine ve görev yaptıkları okullarında altın nesillerin yetiştirilmesi adına öğretmenlerimizin aşkla, şevkle gayret etmelerini sağlamaya yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Sendikamızın kuruluşundan itibaren verilen desteğin, duyulan güvenin ve her geçen gün artan teveccühün farkında ve sorumluluğunda olarak samimi ve istikrarlı şekilde sizlerin sevgisiyle büyüdüğümüzü de unutmadan, Öğretmenler Gününüzü en kalbi duygularla kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte daha huzurlu, mutlu ve daha umutlu günler geçirmenizi temenni ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, sendikanın kuruluşunun birinci yıl dönümü münasebetiyle kura ile belirlenen 10 sendika üyesi öğretmene kitap hediye edildi. 5 öğretmene ise eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Gecenin son bölümünde ise öğretmenler tarafından salondakilere Türk Halk ve Türk Sanat Müziği konseri verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER