DOĞAN, İDAM İSTİYORUZ..

DOĞAN, İDAM İSTİYORUZ..

 DOĞAN, İDAM İSTİYORUZ..

 İDAM İSTİYORUZ..

    Halkımız Demokrasi Destanı Yazdı.. Başkomutanı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise cep telefonu ile halkı sokaklara çağırması zafere giden yolu açtı..

    Tabi : FETÖ’cu hainlerin tamamına yakının yakalandı..

     161 Şehit verdik ki : Devletimiz Güneydoğu da bölücü örgütle savaşarak şehit olan kişilere vatan evlatlarına verilen hakkı bu 161 kahraman vatan evladına da tüm hakları vermelidir..

     1440 yaralı vatan evladından sakat kalanlara ise : Gazi Maaşı bağlanlalıdır..

     15 Temmuz Demokrasi Bayramının Şehit ve Kahramanları unutulmamalıdır..

     Türkiye Cumhuriyeti Devletini bir gecede 20 Milyar Dolar zarara sokan, 161 vatan evladını şehit eden, 1440 vatan evladını yaralayan, 100’lerce aracı tanklarla ezen, TBMM ve Cumhurbaşkanlığı köşkünü bombalayan hainler elbette ilk sorgularından sonra idam edilmelidir..

      Halkımız: TBMM’den idam kanunu çıkmazsa , Milletvekillerine hakkımızı helal etmeyiz, ilk seçimde de bunları en ağır şekilde cezalandırız..

      İdam Yasasını Cumhurbaşkanı onaylamazsa ona hakkımızı helal etmeyiz..

      İdam yasası çıktığı halde: bu vatan hainlerine idam cezası vermeyen hakimlere hakkımızı helal etmeyiz,” diyor ve herkes idam istiyor..

      Darbe bitti: Türkiye Cumhuriyeti halkı “Siyasi Parti “ ayrımı yapmadan bir birine kenetlendi ve Darbeye hayır , diyerek tankların önüne yatarak, 161 şehitle büyük bir zafer kazandı..

     161 şehit 1440 yaralı ve sonunda kazanılan Demokrasi Destanı ! 15 Temmuz Demokrasi Bayramınız kutlu olsun diyorum..

     

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER