DAMDA HIRSIZ ARAMAK

DAMDA HIRSIZ ARAMAK

DAMDA HIRSIZ ARAMAK

DAMDA HIRSIZ ARAMAK

Başkomutanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hemen her konuşmasında : “ İş dünyası, Siyaset Dünyası, Sanatçı dünyası ve sevgili halkım, yakınınızda FETÖ terör örgütüne hizmet eden varsa, halen bugün para gönderen varsa güvenlik güçlerine haber verin !” diye.. söylüyor çağırıda bulunuyor.. doğru söylüyor.. ama ..!

Başkomutanımızın emri başımız üstüne !.. ama ama ..

Ancak daha öncede yazdım “FETÖ İMAMALARI “ diye.. halkımızın gördüklerinin ihbar ettiklerinin hiç biri FETÖ imamı değil.. biz vitrinde olanları görüp ihbar ediyoruz..!

FETÖ Türkiye kara kutusu Adil Öksüz, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde sözde hoca ama onu Üniversite bile doğru dürüst gören yok !.. tanıyan yok.. her imam böyle ..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öldürmeye giden timi yöneten : Kod adı Paşa olan Astsubay Zekeriya Kuzu ! orduda bir astsubay ama generallere emir veren bir astsubay.. hava üstünün imamı !..

Dünkü Sabah Gazetesi, Türkiye Gazetesi, bir çok internet sitesi ve bazı gazetelerde FETÖ imamları ile alakalı yazılar vardı.. benim daha önceki yazdığım yazının bir kopyası gibi..

Bu yazıların tamamını okuyunca ortaya şu çıktı.. daha önce de söyledim bir kere daha söylüyorum..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti : Damda hırsız arıyor..

Damda hırsız olmaz, hırsız, merdiven altında, gizli tünelde, gizlenmiş karanlık odada, kurumlarda ise en alt kademededir..

FETÖ imamları hiçbir yerde başta olmadı.. imamları, ağabeyler bilir, mütevelli heyetleri bilir, FETÖ 41 derneğinin başkanları bilir , yönetimin bir çoğu bile tanımaz..

Vitrindeki kişilerden FETÖ imamı olmadı.. olamazda yönetim şamasına ters..

Bölge imamı var

İl imamı var

Her ilçenin ayrı imamı var

Kurumlarda imam var..

Mütevelli heyetleri var

Tabanda ise : okuyucu – cemaat evlerinde okumaya sohbette katılan kişiler ve ibadet yapan Allah rızası için koşan kesim var ki bunlar hiçbir şey bilemezler !

Astsubay Zekeriya Kuzu  gibi kurum içindeki imam..

FETÖ terör örgütünün Kara kutusu Adil Öksüz, Darbe girişiminin Hava Kuvvetleri bölümünü yöneten birisi , peki diğerleri kim ? her kurumun Türkiye imamı var, Örneğin Adliye teşkilatının Türkiye imamı kim ? Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye imamı kim , bölge imamları kim ? biz bunları bulmamız gerekir..

Askeri lise öğrencileri, Er ve Erbaşlar ifadeleri alındıktan sonra, üstlerinin verdiği emri yerine getirdikleri için mahkemece birliklerine gönderildi.. doğru olanda bu idi.. o emri veren şerefsizler cezalarını çekecekler.. Mehmetçiğin erin suçu ne ?

Peki bunu sivile çevirdiğimiz zaman:

Şunu şöyle yapın diyerek emir veren imamlar vardı.. nerede onlar ? daha birtane bile yakalayamadık ?..

Maliye, Sigorta, Polis, Adliye’yi ele geçiren FETÖ imamları, iş adamlarına re jön kesiyordu.. rakamları kendileri beleriliyordu..  yanlış mı ? , niye çıkıp konuşmuyorsunuz ? hey iş adamları neden korkuyorsunuz, FETÖ terör örgütün yeniden gelir diye mi korkuyorsunuz ? çıkın nasıl para verdiğinizi itiraf edin ki hainler cezalarını çeksinler..

Her iş adamına şu kadar para vereceksin diyordu.. Vermeyenin üzerine vergi denetmenlerini, gönderiyorlardı.. sonra Cemaat kanalı ile uzlaşma ile istedikleri paraları alıyorlardı.. ağabeylerin dediği oluyordu.. niye çıkıp konuşmuyorsunuz ?

Bu yeni değil, 1980 yılında filizlenmeye başlayan cemaatin yapısı 1990 yılından sonra büyümeye başladı.. 2000 yıllardan sonra ise toplumun hemen her kesmin üzerinde korku salmaya başladılar..

Türkiye’nin en iyi Üniversitesini bitirsen bile : Cemaat okeyi almadan atamanın yapılması mümkün değildi.. Bunu yapanlar ise FETÖ imamları idi..

Biz imamları ağabeyleri unuttuk.. Vitirinde bulunan Siyasi, İş adamı, göz önünde olan öğretmen, memur ile uğraşıyoruz.. Fakir fukara dar gelirli ile uğraşıyoruz..

263 Firarı asker var, Adil Öksüz Gürcistan da , il imamları ise bir bir vize istemeyen ülkelere kaçıyorlar.. aslında kaçmalar bir yıldan beri yapılıyor.. vatan severler burada hainler kaçıp gitti..

Buradan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a sesleniyorum..

Memur – ordu da ki er gibi, iş adamı orduda ki er gibi.. siz asıl olan imamları yakalayın onlar bir bir yurt dışına kaçıyor.. Allah için himmet parası verenler burada hainler ise yurt dışına kaçıyorlar..

Zavallı memur bir yere gidecek değil, iş adamı fabrikasını bırakarak ülkemizden kaçacak değil, onlar bu vatanın evladı.. yanlış iş yapmış olsa bile bu vatanın evladı.. asıl hain emri veren imamları bulun.. o şerefsizler bir bir yurt dışına kaçıyorlar..

Bölge imamı, il imamı, ilçe imamı ve kurum imamlarını ve ağabeylerini bulun asıl hain onlar, vatandaşı kandıran onlar.. iş adamına ölümü gösterip sıtmaya razı eden onlar siz dam başında hırsız arıyorsunuz..?

Hırsızlar ise bir bir kaçıyor, gittikleri ülkede ise iyi iş adamı olarak yatırıma bile başladılar..

Darbe Başarısız olursa diye : 3 ay önce hanımlarını boşayarak mal varlıklarını hanım ve çocuklarına verenlerin peşine düşün..

FETÖ terör örgütü üyeleri : ne olur olmaz diye cemaat yurtlarını, dershanelerini okullarını , mal varlıklarını son bir yıl içinde 5 defa satış yolu ile el değiştirdi.. bunların peşine düşün ?

Sayın Başbakanım hırsızlar kaçıyor ?

Biz hırsızı yanlış yerde arıyoruz ?

İyi günler..

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER