CUMHURİYET BAŞ SAVCISI MUSTAFA YABANOĞLU’NDAN NALBANTBAŞI VE SAYIN’A ZİYARET

YABANOĞLU, ŞEHRİN ÇOK GÜZEL TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ MEVCUT

CUMHURİYET BAŞ SAVCISI MUSTAFA YABANOĞLU’NDAN NALBANTBAŞI VE SAYIN’A ZİYARET

 Maraş Medya Merkezini ziyaret eden, Kahramanmaraş Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Yabanoğlu, 'Ben basını iyi tanıyan biriyim, ayrıca sarı basın kartına da layık görüldüm. Yakında yeni yapılan düzenlemeler ile basın mensubu arkadaşlarımız, görevlerini daha sağlıklı ve daha rahat biçimde yerine getirebilmesi için, yasal düzenlemeler yapılmakta. Biliyoruz ki, basın mensupları çok zor şartlar altında çalışmaktalar, bizlerde bunun farkındayız, haberleri daha hızlı bir şekilde almaları içinçalışmaların sonuna gelmiş bulunmaktayız' dedi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Yabanoğlu’nun  Maraş Medya Merkezini ziyaretinde TRT Temsilcisi Fatih Nalbantbaşı  ve Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kemal Sayın'lada basının sorunlarını konuşan, Baş Savcı Mustafa Yabanoğlu, ' Ben aslen Osmaniye'li olduğum için zaten bu yörenin insanıyım. Kahramanmaraş' ta benim memleketim sayılır Kahramanmaraş'ı çok sevmekteyim. Kahramanmaraş bir sanayi memleketi işsizliğin az olduğu illerden biri.Sanayicilerimiz  tüm kazançlarını kendi memleketlerine yatırım yapmakta. Bu da gösteriyor ki, kentte işsiz insan kalmamakta. Böylece de şehir de huzur hakim. Ben de huzurlu bir kentte görev yapmaktan hoşnutum. 

Göreve geldiğim günden beri, bir çok sanayicilerimiz, siyasetçilerimiz, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz ve dostlarımız bana hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Ben de artık ziyaretlere başlamış bulunmaktayım, bu çerçeve de Maraş Medya merkezini de ziyaret ederek, iadeyi ziyaretlerimi devam ettireceğim.

Kahramanmaraş yılın her ayında dört mevsimi yaşadığımız bir ildir. Şehrin çok güzel tarihi ve turistik yerleri mevcuttur, ayrıca Kahramanmaraş saklı bir cennet köşesidir. inşallah bunlar bir bir hayata geçirilerek ülkemize bu güzel şehrimizin daha da tanıtmış oluruz' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER