ÇİTİL, AFŞİNLİ'LERDEN DESTEK İSTEDİ

ÇİTİL, VATANDAŞ GÜÇLÜ BİR İKTİDAR İSTİYOR

ÇİTİL, AFŞİNLİ'LERDEN DESTEK İSTEDİ
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin ilçesinde esnafları ziyaret ederek, 1 Kasım'da yapılacak seçimler için destek istedi.

Çitil, seçim çalışmaları kapsamında ilçede, odun ambarı esnafı ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Esnaflarla görüş alış verişinde bulunan Çitil, burada yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş ve ilçelerinin tamamının 7 Haziran genel seçimlerinin sonrasını çok iyi gördüğünü ve artık vatandaşların ağzından "güçlü bir iktidar" cümlesinin düşmediğini söyledi.

Bu durumun Türkiye genelinde de böyle olduğunu bildiğini ifade eden Çitil, "1 Kasım genel seçiminde çok farklı bir tablo ortaya çıkacak. İnşallah vatandaşımızın destekleriyle AK Parti tek başına iktidara gelecek ve ülkemizin istikrarı devam edecek.  Her görüştüğümüz vatandaş, huzurun, güvenin devam etmesi ve ülkemizin büyümesi için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesini arzuluyor. İnşallah 1 Kasım’da halkımızın bu ilgisi sandığa yansıyacak ve AK Parti tek başına iktidara gelecek" diye konuştu.

Çitil'in ziyaretlerine, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER