CHP'Lİ ÖZTUNÇ, “BİZ TOPLUMUZU AYRIŞTIRMIYORUZ”

ÖZTUNÇ, AYRIŞTIRMADAN BİR ARADA YAŞAMAYI ÖĞRENMEMİZ GEREKİYOR

CHP'Lİ ÖZTUNÇ,  “BİZ TOPLUMUZU AYRIŞTIRMIYORUZ”

 











ÖZTUNÇ:
 “BİZ TOPLUMUZU AYRIŞTIRMIYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, Alevi kültüründe saygın bir yere sahip olan ve “Elif Ana” olarak tanınan Elif Sugan’ın 24’üncü ölüm yıldönümünde Pazarcık İlçesin Narlı Akdemir Mahallesi Cennet Pınarı’nda bulunan türbesinde düzenlenen etkinliklerle katılarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Yaşadığı yıllarda Akdemir Mahallesi’nde yüzlerce vatandaşın giderek ziyaret ettiği Elif ana, vefatının ardından da binlerce kişinin ziyaretine uğradı.

Öztunç yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Elif Ana’nın vefatının 24 yıldönümü Anma etkinliklerindeyiz. Bugün buraya Kahramanmaraş Valimiz sayın Mustafa Hakan Güvençer bey,Cumhuriyet Halk Partisi  Gaziantep Milletvekilimiz Sayın  Mehmet Gökdağ da katıldı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi kadrosu olarak Milletvekili adaylarımızla katıldık. Bugün buraya gelen vatandaşlarımız şevkle gelerek cemlerini yapıyorlar. Burası bizim için önemli. Burası canların yeri burada canlar var, biz toplumuzu ayrıştırmıyoruz. Ayrıştırmadan bir arada yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor, bunun kültürünü oluşturmamız gerekiyor. Burası da bu açıdan önemli bir yer, ben bir kez daha katılan tüm canlara tüm dostlara teşekkür ediyorum.”

Öztunç sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben kendi adıma her yere gidiyorum, canların yanına gidiyorum diğer bölgelere de gidiyorum, her yere gidiyorum ve herkesten bu dönem için bu seçim için destek talep ediyorum. Çünkü insanları bir araya getirmemiz gerekiyor. İnsanları da bir araya getirecek olan bu ülkeyi kuran Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz 1 Kasım’dan sonra tüm ayrışmaları tüm bu ötekileştirmeleri bir kenara bırakacağız ve tüm insanları bir araya getireceğiz.”

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ali Öztunç; “İnşallah vatandaşlarımızın bu ilgisine alakasına karşı mahcup olmayacağım” diye konuştu.

Gittiği yerlerde büyük ilgi gören gazeteci Ali Öztunç, Narlı Mahallesi’ndeki ziyaretlerine devam etti

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER