CHP’Lİ ATEŞ; ÜLKEMİZ KÜRESEL TERÖR TEHDİDİ ALTINDADIR

CHP KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI ÜNAL ATEŞ, “TERÖR NEREDEN KİMDEN NASIL GELİRSE GELSİN TERÖRÜ YAPANA YAPTIRANA TERÖRİSTİ KORUYAN KOLLAYAN VE DESTEK SAĞLAYANA LANET OLSUN.”

  CHP’Lİ ATEŞ; ÜLKEMİZ KÜRESEL TERÖR TEHDİDİ ALTINDADIR

 

CHP’Lİ ATEŞ; ÜLKEMİZ KÜRESEL TERÖR TEHDİDİ ALTINDADI

 Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, gündeme ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Ateş, “Terör nerden kimden nasıl gelirse gelsin terörü yapana yaptırana teröristi koruyan kolluyan ve destek sağlayana lanet olsun.”

Ateş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Degerli Hemşehrilerim  çok sıkıntılı bir süreçten  geçtiğimiz şu günlerde yüregimiz yangın yerine dönmüş durumdadır.Son  on beş günde üst üste yüreğimize düşen acıların tarifi yoktur. İstanbul Beşiktaş’taki patlama ile onlarca vatan evladı toprağa düştü daha bunun acısı taptaze iken daha 19-20 yaşında  ellerine kına yakıp asker ocağına gönderdiğimiz evlatlarımız Kayseri’de bizlerden koparıldı. Ve akabinde bu ülkede bugüne kadar hiç tanık olmadığımız bir biçimde bir büyükelçi suikast sonucu öldürüldü. Ne oluyor demeye fırsat kalmadan Suriye de  El Bab da  16 kardeşimizin Işid tarafından  şehit edildiği haberi geldi.

SAYGIDEGER HEMŞEHRİLERİM TERÖR NERDEN KİMDEN NASIL GELİRSE GELSİN TERÖRÜ YAPANA YAPTIRANA TERÖRİSTİ KORUYAN KOLLUYAN VE DESTEK SAĞLAYANA LANET OLSUN.

Yine başta hemşehrimiz Ökkeş KARACA olmak üzere hayatını kaybeden tüm şehitlerimizin  ruhu şad olsun, tüm ailelerimizin başı sağolsun. Yaralanan tüm kardeşlerimizin Hızır yardımcısı olsun.

Değerli Hemşehrilerim bütün yaşananlar bir tesadüf değildir. Ülkemiz Küresel terör tehdidi altındadır ve maalesef iktidar bu süreci yönetememiştir.15 Temmuz hain kalkışmasının ardından  OHAL süreci başlamıştır. 1 Kasım seçimlerine giderken halka  söylenen tek başımıza iktidar olalım istikrar sürsün terörü önlemek için tek başına bizi iktidara getirin diyenler tek başına iktidardadırlar. Ama maalesef  terör bitmemiş alabildiğine tırmanmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanı15 Şubat 2015 tarihinde yaptığı konuşmada:ABD'de üç Müslüman gencin öldürülmesinin ardından Obama'ya seslendi: "Ben, Sayın Obama'ya sesleniyorum, 'Neredesin Başkan' diyorum. Dışişleri Bakanına, Biden'e sesleniyorum, 'Neredesiniz' diyorum. Biz siyasiler, ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz. Tavrımızı ortaya koymak zorundayız. Çünkü halk size oylarını verirken 'Benim can güvenliğimi, mal güvenliğimi sağlayacaksın' demişti.

Sayın Cumhurbaşkanı aslında doğru olanı söylüyor bu halk bu ülkede huzur barış ve güven ortamında yaşamak  canı ve malı güvende olsun diye siyasetçilere oy veriyor. Oysa sokağa çıkmaya korkar olduğumuz şu günlerde Hükümet  vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlayamamaktadır.

İstanbul Beşiktaş’ta  maç bitmesine ve trafiğin normale dönmesine rağmen   polisimizi fazla bekleterek,, Kayseri’de   asker evlatlarımızı toplu olarak çarşı iznine çıkarmaması gerekirken toplu olarak çarşı iznine göndererek,Rus Büyükelçisine düzenlene n suikast te yeterli önlem almayarak, çözüm süreci diye terör örgütüyle pazarlık yaparak,öfkeli çocuklar diye en kanlı terör örgütüne başlangıçta göz yumarak ve maalesef dün yayınladıkları bildiri ile kendilerinin de kabul ettiği YANLIŞ SURİYE POLİTİKASI  nedeniyle  yapılan hatalar yüzünden   evlatlarımız şehadet şerbetini içmişlerdir. Anaların babaların yüreğine evlat acısı düşmüştür..

Ülkemiz bugüne dek yaşamadığı kadar zor günler yaşarken ,darbe süreci ile ilgili tüm gerçekler gün yüzüne çıkmamışken, yüzbinlerce insan işinden aşından olmuş ve henüz adalet karşısına çıkarılmamışken,Suriye de Irak ta  askerlerimiz  savaş halindeyken, içerde  terör her gün onlarca can alırken tek derdimiz  BAŞKANLIK OLMUŞTUR.

Oysa önce ülkemizdeki sürecin normalleşmesi gerekmiyor mu?

Cumhuriyet Halk Partisi terörle ilgili yapılacak her türlü mücadeleye destek vermiştir bundan sonrada her türlü desteği vermeye hazırdır.

Buradan yetkililere sesleniyorum halkımız sosyal, siyasal ve ekonomik açıdan çok zor durumdadır. Bu süreçte gündeme getirilen Başkanlıkla ilgli  bu teklif geri çekilmeli öncelikle ülkemizdeki sürecin normalleşmesi sağlanmalıdır.

Bu vesile ile Yüce Allah tan bu ülkeye bir an önce barış huzur, kardeşlik getirmesini kötü günlerin bir an önce bitmesini diliyor bir kez daha hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah tan rahmet diliyorum."

 

  Sonu



Formun Üstü

 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2016, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER